Yamuna filozófia:

A civilizáció rohamos fejlődése rengeteg pozitív hatást gyakorolt életmódunkra - de sajnos negatív oldala is van a fejlődésnek. Az idők változnak, és a globalizációnak és innovációnak köszönhetően a kozmetikai ipar szapora léptekkel kezdett növekedni.

A termékek gyártásánál a gyors és olcsó előállítás, illetve a tartósság kerültek előtérbe, s ennek eredményeképp a tömegkozmetikumok lassan kiszorították a régi hagyományokat és a természetes alapanyagokat a mindennapi életünkből.

De mi visszatértünk őseink tudásához, és azokat az értékes, természet szülte kincseket szeretnék – a modern kor felfedezéseit kamatoztatva - a mai emberek háztartásába visszacsempészni, melyek megkérdőjelezhetetlen hatékonyságukkal kegyesen állnak szépségük és egészségük szolgálatába. S bár a 100 %-os tisztaságú termék megalkotása elérhetetlen küldetésnek bizonyul, mi mégis állandóan arra törekszünk, hogy a kikerülhetetlen vegyi anyagok közül a lehető legkímélőbbet használjuk.

És miért pont a szépségipar mellett döntöttünk? Mert ahhoz, hogy közérzetünk makulátlan legyen, a belső harmóniánk mellett ugyanolyan fontos, hogy a testünket is a megfelelő módon gondozzuk.