Gránátalma Törökország szívéből:
A gránátalma egy ősi növény, melyet már évezredek óta termesztenek a Közel-Keleten, Indiában és a Földközi-tenger partján. A Weleda évek óta vizsgálja a gyümölcs, és a mag olaj lehetséges előnyeit, és rendkívül sikeres termékcsaládot dobott piacra, mely revitalizálja a bőrt.
A világ legnagyobb bio rózsa projektje:
A Weleda Damaszkuszi rózsából készíti el a Vadrózsa termékeit. 2001-ben kezdte meg a Weleda ezt a projektet Törökországban. Létrehozott egy biogazdálkodást, ahol 300 dolgozó gondozza a finoman illatozó bio rózsákat.

A citrom betakarítása fáradságos kézimunkával:
A meleg mediterrán napsütés, tápanyagokban gazdag, vulkanikus talaj –több oka is van annak, hogy az egyik legjobb, citrom termő hely Szicília. Innen szerezzük be a bio citromot.

Napsütötte homoktövis:
Intenzív napsütés, tápanyagokban gazdag talaj és ideális hőmérséklet. Toszkána ad otthont, a Weleda egyik legjelentősebb növénye, a biodinamikusan termesztett homoktövisnek.
Az új termékek előnyei
• Az új Weleda testápolók - holisztikus összetevőkkel-inspirálják az érzékeket, ápolják a bőrt.
• A Weleda testápolók nagyban különböznek más testápolóktól, mert az összetételben sepeciális összetételű, rendkívül tiszta ápoló-és illóolajok kerültek.
• Minden Weleda testápoló használata után hosszú ideig élvezhetjük a hosszanartó ápoltság érzését, és emellett folyamatosan támogatják, erősítik a bőr belső funkcióit.
• A Weleda 90éves tapasztalatának köszönhetően, megismerte a természetes összetevők emberekre gyakorolt hatását. Ezt felhasználva készíti el termékeit.
• Az antropozófus világnézet, kulcsfontosságú építőköve a Weleda termékeinek.