Az Oriflame termékeket hamarosan megtalálja áruházunkban

Az Oriflame minőség


Az Oriflame egy nemzetközi minőségbiztosítási szabványrendszerrel rendelkezik, amelynek gyártásra és értékesítésre vonatkozó előírásai mindarra a 62 országra vonatkoznak, amelyekben a vállalatunk működik. Ezen előírások betartása mellett termékeink kiváló minőségét a fejlesztés során alkalmazott technológiákkal, a gondosan kiválasztott összetevők felhasználásával és a termékek magas színvonalon történő előállításával tudjuk biztosítani.
Folyamatosan ellenőrizzük valamennyi gyártó egységünket és alvállalkozóinkat, hogy a vásárlóink számára kiváló minőségű termékeket tudjunk biztosítani. Termékeink előállítása során a higiénia kiemelt fontosságú, ezért rendszeresen ellenőrizzük üzemeink tisztaságát, és a termékeinkben kizárólag ellenőrzött forrásból származó összetevőket használunk fel. Vizet tartalmazó termékeinkben kizárólag tisztított vizet alkalmazunk. Az üzemekben egy speciális berendezés segítségével a beáramló levegőt is megtisztítjuk a szennyeződésektől és a mikroorganizmusoktól.

Az Oriflame számára elsődleges fontosságú, hogy a termékekben felhasznált összetevők megfeleljenek a szigorú nemzetközi és a vállalat által meghatározott belső szabályozásoknak és irányelveknek. A biztonsági teszteléseket szakértőink végzik 18. életévüket betöltött, önként jelentkezők bevonásával.

Az Oriflame büszke arra, hogy termékeinek előállítása során régóta és következetesen figyel az állatokra. Nem teszteljük a termékeinket és a bennük felhasznált összetevőket állatokon. Kozmetikai készítményeink előállításához kizárólag „állatbarát" anyagokat használunk fel.

Az Oriflame a készítményeihez nem használ állati eredetű hatóanyagokat, sem halott állatból származó anyagokat, sem olyanokat, amelyek kinyerése az állatnak fájdalmat vagy sérülést okozna.
Vásárlóink bizonyosak lehetnek abban, hogy az Oriflame-készítmények receptúrái és gyártási folyamatai nagyon szigorú minőségi normáknak és etikai előírásoknak felelnek meg.


Oriflame: kizárólag kiváló minőségű összetevők alkalmazása 
Oriflame munkatársai rajongunk a kozmetikumokért, és szerető gonddal állítjuk elő azokat Önöknek. Termékeink gyártása során kizárólag kiváló minőségű összetevőket alkalmazunk. Minden összetevőt szigorú, nemzetközi szabályoknak és előírásoknak megfelelően választunk ki, így biztosítva termékeink minőségét és tisztaságát.
 
Termékeinkben kizárólag megbízható forrásból származó összetevőket alkalmazunk. Csak olyan beszállítókkal állunk kapcsolatban, akik megfelelnek az Oriflame által támasztott követelményeknek, a vállalatpolitikánknak, az alapanyagok pedig szigorú előírásainknak. A nyersanyagok felhasználása előtt szakértőink meggyőződnek azok eredetéről, tisztaságáról, megfelelőségéről és előállításának módjáról.  
Az alábbiakban bemutatunk néhány példát arra, hogy miként biztosítjuk, és miként választjuk ki a termékeinkben felhasznált alapanyagokat:
 
Növényi eredetű
Tiszteljük a természetet, és arra törekszünk, hogy megtaláljuk azokat a növényeket, amelyeket hatékonyan és biztonságosan tudunk használni a termékeinkben. A készítményeinkben felhasznált legtöbb alapanyag növényi eredetű.
  
Állatbarát
Nem használunk fel állati eredetű hatóanyagokat, sem halott állatból származó anyagokat, sem olyanokat, amelyek kinyerése az állatnak fájdalmat vagy sérülést okozna.
  
GMO
Nem alkalmazunk genetikailag módosított organizmusokat (GMO) vagy azokból származó összetevőt.
 
Organikus  
A termékeinkben felhasznált organikus összetevők bizonyítottan organikus forrásból származnak, és megfelelnek a hivatalos nemzetközi és a regionális előírásoknak.
  
Környezetbarát
Termékeink előállítása során arra törekszünk, hogy kizárólag olyan természetes összetevőket használjunk, amelyek összhangban vannak szigorú környezetvédelmi előírásainkkal, és nincs semmilyen káros hatásuk a környezetre.

Törődünk a környezettel
 
Cégünk filozófiája az elkötelezett magatartás a természet megóvása iránt. Évről évre folyamatosan arra törekszünk, hogy a termékeink fejlesztése, előállítása és értékesítése során a környezetünk védelmét maximálisan figyelembe vegyük.
Termékeink előállítása során mindig ügyelünk a környezetünk védelmére. Arra törekszünk, hogy kizárólag olyan természetes, növényi összetevőket használjunk kozmetikumainkban, amelyek nem károsítják a környezetünket. Soha nem használunk fel a környezetre káros vagy nem megbízható forrásból származó alapanyagokat. Termékeink összhangban vannak szigorú környezetvédelmi előírásainkkal.
Az Oriflame számára minden téren fontos a természet védelme. Termékeink csomagolása során törekszünk a lehető legkevesebb csomagolóanyag felhasználására. Soha nem használunk PVC-t és más káros anyagot a csomagoláshoz. Katalógusaink papírjait kifejezetten erre a célra ültetett fákból nyerjük, így nem avatkozunk be a természet körforgásába. A kivágott fák helyére újakat ültetünk.
És ez csupán néhány dolog, amivel kifejezzük svéd eredetünket, természetes, újító és etikus magatartásunkat. Szeretnénk példát mutatni a következő generációnak, hogy kövessenek bennünket ezen az úton, és hozzánk hasonlóan tiszteljék és védjék természetes környezetünket

Tudomány a szépség hátterében

A több mint 40 éves Oriflame életében a természet mindig nagyon fontos szerepet játszott, és így van ez mind a mai napig. A svéd természet érintetlen szépsége ihlette termékeinket, és a természetesség lett kozmetikumaink megkülönböztető védjegye. 
Minden kozmetikumunk - beleértve a bőr- és hajápolókat, a dekorkozmetikumokat és az illatokat - egy alapos és átfogó fejlesztés és vizsgálat eredménye. Így tudjuk biztosítani azok kiváló minőségét és vásárlóink elégedettségét. Minden termék létrehozásában egy elkötelezett szakértőkből álló csoport vesz részt, akik a fejlesztést az Oriflame dublini és stockholmi kutatási és fejlesztési központjában kezdik meg. A Stockholmban található, új kutatóintézetünkben történik a bőrápolók egyedülálló technológiájának fejlesztése.   
Az Oriflame legfontosabb feladata a természet ihlette, kiváló minőségű, új generációs formulák felhasználásán alapuló kozmetikumok gyártása. A bőrápolók előállítása során négy speciális területre fókuszálunk a Bőrápolási Kutatóintézetben:
Új összetevők: ebben az intézetben nyerjük ki a természetes növényi kivonatokat. Ez lehetővé teszi forradalmian új összetevők és technológiák megalkotását. Ezeket később termékeinkben használjuk fel.
Biológiai hatás: a természetes összetevők bőrre gyakorolt hatásának a vizsgálata.
A bőr szerkezetének vizsgálata: magában foglalja a természetes összetevők bőrre gyakorolt hatásának vizsgálatát.
Bioanalitika: teszteljük, majd értékeljük a termékek bőrre gyakorolt hatását.
Szenvedélyünk a tudomány és a szépség. A kozmetikumok kutatását és fejlesztését a tudósaink végzik a kutatóintézetünkben, ahol biztonságos és hatékony összetevők alkalmazásán dolgoznak, hogy kiváló minőségű kozmetikumokat állíthassunk elő vásárlóink számára.

Szenvedélyünk...

A több mint 40 éves Oriflame életében a természet mindig nagyon fontos szerepet játszott, és így van ez mind a mai napig. A svéd természet érintetlen szépsége ihlette termékeinket, és a természetesség lett kozmetikumaink megkülönböztető védjegye.
 
Szenvedélyesen szeretjük azt, amit csinálunk. Ez tükröződik az általunk képviselt értékekben, termékeinkben és tevékenységeinkben.  Ez az alapja a kiváló minőségű, természetes összetevőket tartalmazó termékek etikus módon történő előállításának.
Szenvedélyünk a szépség – Szépségápolási termékeink használatával Ön szebbnek és magabiztosabbnak érezheti magát. Folyamatosan fejlesztjük kozmetikumainkat, hogy vásárlóink igényeit kielégíthessük.
Szenvedélyünk az újítás – Az Oriflame Fejlesztési és Kutatási Központjában új összetevőket és technológiákat alkalmazunk, hogy a természet ajándékait és a tudomány vívmányait ötvözhessük termékeinkben.
Szenvedélyünk a természet – A legjobb minőségű alapanyagokat - megbízható forrásból származó növényeket és organikus kivonatokat - használjuk fel kozmetikumainkban.
Szenvedélyünk a környezetvédelem – Az Oriflame tiszteli a környezetet. A környezet védelmére törekszünk termékeink előállítása, csomagolása és terjesztése során.
Szenvedélyünk az álmok teljesítése – Szépségtanácsadóinknak hosszú távú növekedést kínálunk. A tréningeken való részvétellel szakmailag és személyesen egyaránt fejlődhetnek.
 

Ahol a tudomány és a szépség találkozik
A több mint 40 éves Oriflame életében a természet mindig nagyon fontos szerepet játszott, és így van ez mind a mai napig. A svéd természet érintetlen szépsége ihlette termékeinket, és a természetesség lett kozmetikumaink megkülönböztető védjegye.
Tudósaink körülbelül 5 éven keresztül fejlesztik és tesztelik vásárlóink kedvenc arcápoló krémjeit, így biztosítva azok kiváló minőségét és hatékonyságát. A Stockholmban található, új kutatóintézetünkben egyedi technológiák alkalmazásával alkotjuk meg termékeinket.
2009 júniusában nyitottuk meg az egyik legkorszerűbb kutatóközpontunkat, ahol tudósaink forradalmian új kutatásokat végeznek a bőrápolással kapcsolatban, és ezek alkalmazásával hozzák létre kozmetikumainkat. A központban végzett kutatás 4 területet érint:
Új összetevők: természetes, növényi kivonatok vizsgálata, felhasználásukkal pedig új technológiák létrehozása történik. Így tudjuk biztosítani termékeink minőségét.
Bőrbiológia: tudósaink a bőrsejtek működését tanulmányozzák, és megvizsgálják a természetes kivonatok bőrre gyakorolt hatását.
Az összetevők hatása: szakértőink megvizsgálják és tanulmányozzák, hogy milyen mértékben szívódnak fel az összetevők a bőrben, és hogyan reagál ezekre a bőrünk.
Bioanalitika: tudósaink tesztelik és értékelik az összetevők bőrre gyakorolt hatását.
A kutatások eredményeként született, áttörést jelentő technológiákat a Dublinban található Termékfejlesztési Központban alkalmazzák és tesztelik.  A kutatásokkal és fejlesztésekkel tudjuk biztosítani termékeink kiváló minőségét, biztonságát, megbízhatóságát és hatékonyságát. Szenvedélyünk a szépség, amelynek a hátterében a tudomány áll.

Forrás: hu.oriflame.com

 

Oriflame katalógus és vásárlás