Szemceruza duó vízkék/fekete 1,64g 

A Dr.Hauschka nyári impressziók limitált készleté­nek népszerű tagja, a kék szemceruza bekerült a bázis dekor készítmények közé. Kiegészítve a fe­kete szemceruzával, a jövőben Dr.Hauschka szemceruza duó 02 vízkék/fekete néven elérhető. Ebben az új szemceruza duó kombinációban szám­talan lehetőség rejlik. A fekete gyakran használt színként megbízhatóan alkalmazható minden nap. A ragyogó türkizkék szín kiemeli a szemet új, meglepő módon. A színek használhatók önállóan, vagy együttesen, az alsó, vagy felső szemhéj vonalán, vagy a szemhéjak belső szélein. A szemceruza duó vízkék/feketével önnek nem kell varázsolnia, hogy szemei varázslatosak legyenek.

Tipp: A szemceruza duó vízkék/fekete tökéletesen harmonizál a Dr.Hauschka Volume mascara fe­ketével és a Dr.Hauschka szemhéjpúder 02 arany földdel, vagy a szemhéjpúder 04 szürkésbarnával, és 08 rózsaszínnel. 

Hauschka szemceruza duo
 

Szemceruza duó 01 fehér/antracit 1,64g

Újra visszatért a 2008-as “Kő-szín” kollekció népszerű szemceruzája, mely egyik végén fehér a másikon an­tracit szürke színeivel segít kiemelni a szem individuális szépségét. Magas minőségű gyógynövény kivonatok ápolják a szemkörnyék finom bőrét. A fehér szemceruzát a szem­héj belső részén alkalmazzuk, így a szem még nagyobbnak tűnhet és ragyogóbbá válik. Az eredmény: világos, nyílt tekintet és tökéletesen finom nappali smink. A szürke szemceruza a szemet titokzatossá és kifeje­zővé teszi. A szürkét az alsó és felső szemhéjak szélén, vagy a szemhéj belső szélén alkalmazhatjuk – és kez­dődjön az este!

Tipp: A fehér/antracit szemceruza duó ideálisan ötvöz­hető a szemhéjpúder paletta négy árnyalatú matt színével és a gyöngyházszínű Volumen mascarával