A TAUTROPFEN ehhez egy teljes, természetes wellness-, és jó közérzetet szolgáló választékot kínál az arcra és a testre.

A természetből kizárólag a legjobb  nyersanyagok kerülnek alkalmazásra: növények, gyógynövények és olajok ellenőrzött biológiai termesztésből és minősített vadgyűjtésből. Kiegészítve saját mélyforrásvizünkkel a Feketeerdőből, finom, friss emulziókat, gazdag krémeket és kényeztető testápolószereket nyerünk ki az Ön számára. Eközben lemondunk olyan nyersanyagokról, amikhez állatokat kell megölni. Az emberi életterek védelme és a fenyegetett állat és növényfajták sorsát különösen a szívünkön viseljük, ezért a TAUTROPFEN a drop of paradise környezetvédelmi programokat és társadalmi-ökológiai projekteket támogat az egész világon.

Az egész világból, minden földrészről régi ápolási szertartásokat és ápolási titkokat fedeztünk fel újra az Ön számára. Merüljön el a TAUTROPFEN érzéki ápolás világában és induljon velünk világ körüli útra.

Több élmény nem is nyújthat a natúrkozmetika!

 

TAUTROPFEN társadalmi-ökológiai projektek és környezetvédelmi programok:

Irántól az Atlasz-hegységig

Mi köti össze a marokkói Atlasz-hegységet Észak-Afrikában, egy iráni vidéket 2500 méter magasban, egy észak-atlanti bioszféra-rezervátumot és Toszkánát? Egyszerű: mindegyik helyen értékes nyersanyagokat találtunk a Tautropfen natúrkozmetikumokhoz, és egyben egy társadalmi-ökológiai projektet vagy környezetvédelmi programot is támogattunk.

A Tautropfen natúrkozmetikumok nem csak nagy hangsúlyt fektetnek a szennyeződésmentességre, természetességre és termékeinek kímélő feldolgozására. Legalább olyan erős az  a törekvésünk, hogy a nyersanyagokat környezetbarát és társadalmilag elkötelezett projektek keretén belül szerezzük be - fair áron, biológiai termesztésből és minősített vadgyűjtésekből. Ez idő tájt a Tautropfen többek között a következő projektekben vállal felelősséget:

A breton- szigeti Iroise bioszféra-rezervátum az UNESCO által az világörökség kincsének nyilvánított terület az észak-atlanti vidéken. A Tautropfen támogatja a környezetbarát programot az értékes, természetesen tiszta barna alga megvásárlásával.

Az iráni Kerman városban 2500 méter magasban nemes damaszkuszi rózsákat termesztenek- egy olyan területen, ami korábban ópiumtermesztésre szolgált. A „Rózsákat ópium helyett” kezdeményezés máris több éve fut, és mintegy 600 gazdálkodót foglalkoztat a régióban.

További projektek, amelyek az embert és a környezetet egyszerre támogatják, működnek Toszkánában és a marokkói Atlasz-hegységben is. Mialatt a mediterrán klímájú Olaszországban homoktövis-bogyók teremnek, az Észak-Afrikai forró napsütés mélyfekete  tisztító agygot szárít. Megszárítva és finomra őrölve ebből lesz a „rhassoul”- ahogy a tisztító agyagot a marokkói nyelvben hívják.

Maliban, Siokoro faluban egy gépekkel és napenergia- berendezésekkel ellátott gyár létesítéséért  egy oktatóterem megépítéséért és a nők számár szükséges oktatásáért küzdünk, akik hagyományosan a karitéfa dióját gyűjtik és dolgozzák fel.

Minősítések:

A kozmetikai piacon évek óta új minősítő logók bukkanak fel, amelyek tartalma és követelményei többé senki számára nem átláthatóak, és amelyek a végfelhasználókat inkább elbizonytalanítják ahelyett, hogy a szükséges bizalmat megadnák.

A Tautropfennél ezért döntöttünk úgy, hogy csak két minősítésnek vetjük alá magunkat: az ECO CONTROL-nak és a BDIH-nak.

Ez a két minősítés tartalmazza a legmagasabb követelményeket, ami miatt a Tautropfen minden más minősítésről lemondhat.

Gyártó honlapja

 

 

Termékcsaládok

Jäle- mint a kelet titokzatos varázsa

Fedezze fel az 1001 éjszaka titokzatos kincseskamráját a szép, finom bőr számára. A bódító bio-rózsaolaj a kézzel szedett damaszkuszi rózsa szirmaiból a kelet világába csábítja Önt, és feltárja Önnek egy elbűvölő világ természetes szépségét.

 

Amea- mint Toszkána bájos szépsége

Napsütötte, lírai táj, lenyűgöző, mint egy Michelangelo-festmény, tökéletes, mint Verdi operája, a Toskana. Toszkána szívéből nyerjük az értékes homoktövist az igényes bőr számára.

 

Fluidum- mint egy friss tengeri fuvallat Bretagne-ból

Bretagne egyedisége a tenger hatóanyagaiba sűrítve rendkívül hatékony ápolócsaládot sejtet. Természetesen tiszta barna alga, a Bretagne öblében gyűjtve, eredménye természetes hatás az érzékeny, száraz bőrre.

 

Ayana- mint India kimeríthetetlen karizmája

Ismerje meg az indiai szépségek összehasonlíthatlan kisugárzásának titkát. Az Ayana egyesíti magában a tudást és a bölcsességet a rendkívül hatékony bőrápolás számára.

 

Amalur- mint az inkák elrejtett kincse

Évszázados mítosz éled újra: az „inkák aranya”- értékes amaránt olaj a színpompás Andokból. Régóta őrzött kincsek érkeztek hozzánk, hogy az Ön bőrét egydülálló módon kényeztessék és fiatalon tartsák.

 

Elixier- a természet varázsa

Fedezze fel a természet erejét: mágikus gyógynövények és növények hatásos szépségelixírekben életerős és friss kisugárzást adnak Önnek. Értékes növényi kivonatok és olajok kényeztetik a bőrét és az érzékeit.