A SANTE az értékes természetes kozmetikumokat élvezetté teszi az egész család számára. Mivel az innovatív, tisztán növényi ápolótermékek egyszerűek, trendik, ráadásul kedvező árúak.

A SANTE termékek kizárólag növényi alapú hatóanyagokat tartalmaznak, úgy mint értékes kivonatokat és olajokat tanúsított bio-minőségben.  Majdnem minden termék megfelel a szigorú minőségi kritériumoknak (BDIH, NaTrue). Ezen kívül a SANTE-termékek túlnyomó többsége gluténmentes vagy és/vagy kizárólag növényi!

Élje át a friss, aktuális illatkompozíciókat minden érzékével. Hagyja kényeztetni magát a könnyű, finom állagú ápolótermékekkel, tusolózselékkel és testápolókkal, és érezze az értékes, tisztán növényi hatóanyagok gazdag ápoló hatását. Nőknek vagy férfiaknak, kicsiknek vagy nagyoknak:  üdvözöljük a SANTE természetes kozmetikumok új világában.

Filozófia

A SANTE természetes kozmetikumok fejlesztése és előállítása a természet és az ember erőforrásainak felelős felhasználásán nyugszik. Minden termék átfogó minőségi kategóriák figyelembe vételével kerül előállításra. Nyersanyagainkat az értékőrző feldolgozás figyelembe vételével gondosan választjuk ki, és garantáljuk a környezetbarát csomagolást és a lelkiismeretes minőségi ellenőrzést. Figyelembe vesszük a környezet igényeit, és elkötelezzük magunkat az állatok védelme és a világ, mint egész megóvása mellett.

A SANTE a fenntartható, minőségi, természetes kozmetikai termékeket képviseli, és olyan elveket, amelyek az évek során egyre inkább megszilárdultak. Hogy az ügyfelekhez, a partnerekhez és a beszállítókhoz ezeket az elveket közelebb vigyük, az értékeinket a következő jelmondatokban foglaltuk össze. Mivel mi a világot egy kicsit szebbé akarjuk tenni, magunkon kezdjük!

Környezet- Felelősséget vállalunk a bolygónkért.

●      Természetes összetevőket és kizárólag környezetbarát csomagolást alkalmazunk.
●      Bizonyíthatóan környezetkímélő előállítással tűnünk ki, és a genetikailag módosított vagy sugárszennyezett nyersanyagokat és csomagolóanyagokat elutasítjuk

Természet- Bízunk a természet erejében.

●      Nyersanyagaink ellenőrzött biológiai ültetvényről és vadgyűjtésből származnak.
●      Kizárólag tisztán növényi olajok és hatóanyagok kerülnek alkalmazásra.
●      A nővényi kivonatokat saját előállításból nyerjük.
●      Termékeinkben nem találhatóak paraffinok, parabénok, szilikonok vagy szintetikus tartósítószerek és színanyagok.


Felelősség – Számunkra a fair a felelősségből következik.

●      Partneri kapcsolatokat ápolunk az ügyfelekkel és a beszállítókkal.
●      Szervesen növekvő vállalat vagyunk családbarát munkafeltételekkel.
●      Lokális és globális társadalmi elköteleződés jellemez minket.
●      Természetesen ehhez hozzátartozik a fair-trade-projektek támogatása világszerte.

Minőség- Garantáljuk a tanúsított bio-minőséget „Made in Germany”.

●      Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a natúrkozmetikumok fejlesztésében és előállításában
●      Minőségbiztosításunk folyamatos nyersanyag- és csomagolás- ellenőrzéssel garantálja a legmagasabb termékminőséget.
●      Termékeink tanúsítása független ellenőrző állomások által történik.
●      Nemzetközi minősítések tanúskodnak a legmagasabb natúrkozmetikum-minőségről

Emberségesség- Az emberségesség ott kezdődik számunkra, ahol az állatkísérletek végződnek.

●      Egyértelműen állatkísérlet-ellenzők vagyunk, és alternatív tesztmódszerek mellett állunk.
●      A bizalmunkat a hagyományosan megőrzött nyersanyagokba helyezzük.
●      Széles kínálatunkban kizárólag növényi termékek nagy választéka is megtalálható.

 Filozófiánk alkalmazásáról többet is megtudhat az „Engagement” alatt.

 Minősítések

 A SANTE minőség: garancia

Minden SANTE natúrkozmetikai terméket szigorú minőségi kritériumok alapján fejlesztünk és állítunk elő. Csak természetes nyersanyagok kerülnek alkalmazásra, úgy mint növényi olajok, zsírok és viasz, növényi kivonatok és virágkivonatok,  illóolajok és aromák ellenőrzött biológiai termelésből vagy vadgyűjtésből.

 A felhasznált nyersanyagok gondos kiválasztása mellett minden termék ökológiai összeegyeztethetősége, azaz a környezet és forráskímélő előállítási mód, a nyersanyagok és késztermékek optimális lebonthatósága, úgy mint az újrafelhasználható csomagolóanyagok takarékos használata játszanak fontos szerepet.

 BDIH- A BDIH- minősítés garantálja a tanúsított natúrkozmetikumot

 Majdnem minden SANTE natúrkozmetikum megfelel a BDIH Ellenőrzött Natúrkozmetikum” szigorú kritériumainak. A kritériumokat megtalálja az interneten, a www.kontrollierte-naturkosmetik.de címen.

 NaTrue- A NaTrue pecsét a nemzetközileg elismert minőséget jelzi

 Majdnem minden SANTE natúrkozmetikai termék (kivéve a dekoratív és kevés kivétellel a preparatív kozmetikumokat) rendelkezik az ismert BDIH „ Ellenőrzött Natúrkozmetikum” minősítés mellett a nemzetközi „NaTrue”- natúrkozmetikum minősítéssel is. Így kétszeresen biztos lehet benne, hogy a SANTE-nél csak valódi, minősített natúr- és biokozmetikumokat talál. A NaTrue-ról több információt a www.NaTrue.org oldalon talál.

 SANTE natúrkozmetikum- természetes minőség, amire rábízhatja magát.