lavera termékeket itt találja

A lavera termékek története 1975-re nyúlik vissza. Thomas Haase a cég későbbi alapítója, akinek rendkívül érzékeny bőre volt, szerette volna szabadságát a szabadban, a napsütést élvezve eltölteni.

Miután a hagyományos kozmetikumok nem nyújtottak számára megfelelő védelmet,  elhatározta, hogy a természetben meglévő alapanyagokhoz fordul: ebből kever ki saját részére méhviaszból, olivaolajból ajakvédő krémet.
Ettől kezdve kutatói szenvedélye megállíthatatlan: saját biológiai termesztésű növényekből kísérletezett ki és készített receptúrákat, melyeket folyamatosan fejlesztett, tökéletesített.

Munkáját az a meggyőződés vezérelte, hogy a természet ereje legalább olyan hatékony  kell, hogy legyen, mint a kémiai anyagok, ugyanakkor kíméletesebb és elviselhetőbb az ember számára.

A Laverana GmbH-t 1987-ben alapította. Az a felismerés, amire saját bőrén szerzett tapasztalatok alapján jött rá, egyértelműen megmutatta számára, hogy a természetben igazi erők rejlenek. A lavera szó jelentése a latinban: „igaz, való”, ami egyben filozófiájára és elkötelezettségére is jellemző.

A lavera a 2008-as Vivaness kiállítás díjnyertes márkája.

A lavera termékek jellemzői:
- Természetesség: ellenőrzött natúrkozmetikumok, amit a  BDIH ill. NaTrue logók tanúsítanak.
(BDIH: Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel)
- IMO (független ellenőrzőszerv) által ellenőrzött termékek

- Bőrbarát, jól alkalmazható, tesztelt anyagok, számos termék dermatológiailag tesztelt.

- Hatékony, saját termesztésű  bioalapanyagok (lásd a logókról szóló összefoglaló információt).

- Számos termék a német Öko-Test által „Sehr gut” = „nagyon jó” minőstést kapott.

- A Stiftung Warentest (német fogyasztóvédelmi alapítvány) számos jó minősítést közölt a termékekkel kapcsolatban.

 
Letöthető dokumentumok (pdf):
Dekorkozmetikumok - Lavera Trend
Trend színskálaForrás: lavera.de, www.heliosbio.huLavera