Tautropfen

 Az ayana egyesíti magában a tudást és a bölcsességet a rendkívül hatékony bőrápolás számára.

A jäle és az amea világából két, limitált kiadásban készült arckrémet szeretnénk Önnek bemutatni, melyek az érzékeny és száraz bőr számára hidegben gazdag ápolást nyújtanak. Wellness-tippjeink közül az aromás fürdők, lágy simítású kezek és ápolt lábak számára, valamint a kenyai KOOFA társadalmi-ökológiai program bemutatásával ezúttal is sok információt és tudnivalót talál természetes wellness- kozmetikumaink köréből.

Ayana- mint India kimeríthetetlen karizmája

Ismerje meg az indiai szépségek összehasonlíthatlan kisugárzásának titkát. Az ayana egyesíti magában a tudást és a bölcsességet a rendkívül hatékony bőrápolás számára.

Élvezze a legendás ginkgófa leveleiből nyert értékes kivonatokat. Érezze, ahogy a gingko a bio-aloe verával és nemes jojoba- és avokádóolajokkal revitalizálja a bőrét.

Wellness-tippünk fűszeres fürdőre:
Engedjen meleg vizet a kádba. Adjon mintegy 85 g ayana tejet hozzá, és szórjon bele még néhány friss bazsalikom levelet. Érezze, amint a tejfürdő a bőrét ápolja és a bazsalikom illóolaja felébreszti az érzékeit.

Selymesen finom és ápolt lábak:
Ezután a fürdő után (vagy lábfürdő után) masszírozza be az ayana-t  körkörös mozdulatokkal a lábába.

A különlegesen puha lábak számára a testvajat ujjnyi vastagon kenje a bőrére, és húzzon rá pamut zoknit. Hagyja éjszaka beszívódni a krémet, és következő reggel örülhet az ápolás eredményének: így könnyű lábakkal  kezdheti az új napot!

Nyugtató és feszesítő arcápolás- ingyenes kis kiszerelésben
Különösen a hideg évszakban a gazdag arcápolás a külső hatások ellen jótétemény a bőrnek.

Ajándékozza meg érzékeny bőrét tápláló és feszesítő ápolással. A Pura Verde finommá teszi a bőrt, és feszesebbé és élettelibbé teszi.

Az Aufbauende Creme vitalizál, harmonikus kisugárzásról gondoskodik, és sima, varázslatos bőrről.

Ajándékozzon száraz bőrének tápláló és fiatalító ápolást.

 

Az anti-aging fluid segít a bőrnek megkötni a nedvességet és felfrissíti és vitalitást kölcsönöz neki, valamint segíti a bőr sejtmegújulását, lággyá teszi és eltünteti a kis ráncokat.

 

A lágy simítású kezekért
Az igénybevett kezek is hálásak a téli időszakban az intenzív ápolásért és az aktív védelemért.

Élvezze a naptól kényeztetett toszkán flóra ápoló hatású kincseit az ameával.

A selymes balzsam gyorsan beszívódik és intenzíven tölti fel a bőrt nedvességgel.

Érezze a barna alga és a tengeri só védő erejét gyorsan beszívódik és extra mennyiségű nedvességet biztosít.

Wellness- tippünk a különösen selymes tapintású kezekért:
Vigye fel este ujjnyi vastagon a kézbalzsamot a kezére. Húzzon rá pamut kesztyűt, és hagyja egész éjszaka hatni. A selymesen puha kezekért!

Tautropfen- élünk a felelősséggel: KOOFA Kenyában
A növekvő vállalkozás, az Earthoil szövetkezeti ültetvény projektet működtet Kenyában. De független gazdálkodókat is képeznek és hosszútávon támogatnak speciálisan képzett szakemberek segítségével az ültetvényeken és a bio-nyersanyagok feldolgozásában.

Az országban gondosan feldolgozott növényi nyersanyagokat  fair feltételekkel adják el, így az értékteremtő lánc jelentős része az országban marad és a helyi emberek javát szolgálja.

 

 

További információk

Tautropfen termékek