A Pezomed® cégcsoport és a Derma-Art® Magán Bőrgyógyászati Klinika több éves orvosi kutatási folyamat során fejlesztette ki a speciális Psorioderm® bőrápoló termékeket, mely a Pezomed Naturals® termékcsalád részei.       
A psoriasis ma még véglegesen nem gyógyítható, de a tünetek csökkenthetőek. A tünetmentes időszak változó, esetenként több év is lehet. A Psorioderm® termékcsalád fejlesztésénél természetes anyagokat használtunk.

A Psorioderm® termékcsalád tagjai alkalmasak a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására. Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során.

A Pezomed® cégcsoport elkötelezte magát a természetes anyagokon alapuló készítmények fejlesztése, gyártása és forgalmazása mellett. Manapság, amikor egyre több a szintetikus, hormonális, tartósítószert tartalmazó termék, fontos, hogy legyenek olyan - a természet adta lehetőségek - melyek felhasználásával óvjuk egészségünket.

Itt szeretnénk bemutatni önnek a Psorioderm® termékeket, melyek gondosan válogatott természetes összetevőkből állnak, és segítenek bőrét egészségesebbé tenni. Egyedülállóan kifejlesztett termékekről van szó, melyek a legkiválóbb alapanyagokból készültek: bőrtápláló anyagokban gazdag holt-tengeri sóból, gondosan válogatott természetes növényi olajokból, vitaminokból, ásványi anyagokból.

Célunk egy természetes alapanyagokból álló termékcsalád kifejlesztése volt. A Psorioderm® termékek fejlesztésénél mindenféle "gyanús", "káros" anyagot kihagytunk, így egy biztonságos terméket sikerült alkotnunk. Nem tartalmaz ként, kátrányt, szteroidokat.

A Psorioderm® termékek bőrgyógyászatilag teszteltek. A Psorioderm® termékcsalád tagjai alkalmasak a pikkelysömör, az ekcéma, a szeborrea tüneteit mutató bőr; az erősen korpás, pszoriázisos, szeborreás, viszkető, különösen érzékeny fejbőr mindennapi ápolására. Akár igény szerint naponta többször is alkalmazhatja a Psorioderm® termékeket a napi bőrápolás során.

A termékek megnyugtatják az irritált bőrfelületet, csillapítják a viszketést, csökkentik a bőr hámlását. Magas nedvességtartalmuk miatt regenerálják a száraz, felrepedezet bőrt. Kedvező hatásúak a gyulladt bőrfelület általános állapotára. Az aktív összetevők előnyösen hatnak a hámlás folyamatára és megszüntetik az irritációt, a viszketést.

Psorioderm® termékek hatékonyan pótolják a bőr hiányzó zsiradékait. A fejlesztés során figyeltünk a komplex ápolásra, külső és belső harmónia egységére. A mindennapi higiénia során alkalmazható, négy olyan készítményt fejlesztettünk ki, melyek egymás hatását előnyösen befolyásolják.

Megrendelhető itt