26 évvel ezelőtt négy lelkes svájci ember fejében megszületett egy vízió: a természetes illatok és hatóanyagok iránti vonzalmát megosztja másokkal is. Az álom teljesült: az aromaterápián alapuló, bio termesztésből származó, értékes illóolajok hozzáadásával készülő Farfalla bio- és natúrkozmetikumok megalkotásával.

A Farfalla érezhetően lágy - Lágy, mint a pillangó csókja A natúrkozmetikumoknál az aromaterápia és az ozmológia tudását használják fel: az éterikus olajokból készült termékek az ember egészére hatnak.
Következetesen természetes: az összetevők 70%-a ellenőrzött bio termesztésből vagy vad gyűjtésből származik. Nem alkalmaznak génmanipulációt, állatkísérleteket, nanotechnológiát.

Természetesen innovatív:
a termékek BDIH és/vagy NATRUE minősítéssel rendelkeznek. Az egyre ismertebb Natrue minősítés a bio összetevők arányától függően 3 szintet különböztet meg:
1. szint: Natúrkozmetikum – megfelel a mai BDIH szintjének
2. szint: Natúrkozmetikum bio összetevőkkel, min. 70%
3. szint: Biokozmetikum, bio összetevők aránya min 95%

Láthatóan hatékony:
hatékonyságát bőrgyógyászati tesztek igazolják. Eredmény „nagyon jó”.

Bizonyítottan:
hipoallergén, ránctalanító hatással, hidratáló hatással rendelkezik.

Nem tartalmaznak:
mesterséges illat- és színanyagokat, tartósítószereket, kőolajszármazékokat, Peg-származékokat.

Átláthatóság:
a gyártótól rajtunk keresztül a vásárlóig jutnak el az alapanyagok, melyek teljes összetétele a termékcsomagoláson feltüntetésre kerül.
Az új, prémium minőségű, “feel beautiful” arcápolási termékcsalád személyre szabott, holisztikus bőrápolást biztosít a komplex, folyamatosan változó egyéni igényeknek megfelelően. A termékek alapanyagai túlnyomórészt biodinamikus gazdálkodásokból származnak, és a NaTrue natúr vagy bio minőségfokozatait nyerték el.
A nagyon finom, bársonyos összetétel titkát az aktív növényi alapanyagok, hidegen sajtolt olajok és a 2470 m magasról származó kristálytiszta hegyi forrásviz jelenti.

A natúr parfüm olyan, akár egy láthatatlan fátyol, csak egészen közelről érint meg. A természetes szubsztanciák energiája és vitalitása a viselő egyéni illatával keveredve, harmónikus egyéni illatot alkot. A parfümökben található párlatok 98%-a ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Hangulattól függően elmerülhetünk az ezeregy éjszaka titokzatos illatában, sétálhatunk a sziciliai Nerola hercegnő gyümölcsösében, de gondolatban akár fel is pattanhatunk egy puha felhőre. Egy biztos, a belső mosolyunk kisugárzik arcunkra is. Az életteli, karizmatikus férfiillatok pedig ellenálhatatlanná teszik viselőjüket.

A hajápoló termékekkel frizuránk végre úgy lehet csillogó és jó tartású, hogy eközben nem teszik szárazzá és töredezetté különféle vegyi készítmények. Mosás, regenerálás, vagy hajformázás a természet segítségével.
A drágaköveknek ősidők óta gyógyító és kiegyensúlyozó energiákat tulajdonítanak, melyek ellensúlyozzák a negatív erőket, a stresszhatásokat és a feszültséget, miközben pozitív töltést, szépséget, jó közérzetet és boldogságot hoznak a helyükre. Az emberek ösztönös vonzalmat éreznek a drágakövek iránt.

A drágakő olajak a kövek értékes tulajdonságait egyesítik a hidratáló és tápláló jojoba olaj hatásával.

Kényeztesse testét és érzékeit, óvja lelki egyensúlyát és szépségét az egyedülálló drágakő olajokkal.

További információk, letöltések, használati útmutatók, videók

Farfalla termék vásárlás itt

További információk a gyártó oldalán: http://www.farfalla-essentials.com