A modern vásárlók előtérbe helyezik a természettel szembeni felelősséget, kollektív társadalmi tudatosságot. Azok a termékek, amelyek az ECO CONTROL hiteles engedéllyel vannak megkülönböztetve, bőrbarát összetevőket tartalmaznak, melyek a legszigorúbb sztenderdek szerint vannak tesztelve. A gyógynövények, összetevők óvatos kezelése, és a legújabb tudományos felszerelések használatával újításra törekszik, tápláló és védő termékei, melyek a természetesség érzését adják Önnek, nap mint nap.

Az ECO CONTROL hiteles engedéllyel rendelkező termékek természetes nyersanyagokat tartalmaznak, mint a növényekből kinyert olajok, zsírok, viaszok, gyógynövény kivonatok, nélkülözhetetlen olajok és aromák tanúsítvánnyal rendelkező bio mezőgazdaságoktól vagy vad gyűjtésekből. A nyersanyagok óvatos szelektálásán kívül szerepet játszik minden termék ökológiai hatása legalább annyira, mint a gyártási folyamatok, melyek környezetbarátok és az erőforrások, a nyersanyagok optimális degradálása, a késztermékek és az újrahasznosítható csomagolóanyagok gazdaságos felhasználása.

Az EcoControl tanúsítvány garantálja:
- Biztonságos, ökológiai és hatékony termékek.
- A nyersanyagok eredetének bizonyíthatósága és gyártása. A kozmetikai termékek gyártási folyamatának bizonyíthatósága (például hőveszteség helyreállítása).
- Bőr kompatibilitás ellenőrzése biztonsági kiértékeléssel, és bőrgyógyászati tesztek bőr kompatibilitásra (A vizsgálatokat kizárólag önkéntes alanyokon végzik) .
- Bőrgyógyászati hatékonyság vizsgálata, bőrkímélő hatás szempontjából igazolt.
- Botanikai nyersanyagok főleg biológiailag termesztett, ellenőrzött növényekből vagy bizonyított gyűjtésből.
- Állatvédelem: Nem tesztelik állatokon. Nem tartalmaz összetevőket halott állatokból.
- Ásványi nyersanyagok alapvetően megengedettek, ha ártalmatlanok.
- Korlátozottan alkalmazott nyersanyagok, emulgálószerek. Ezen túl megengedett: guerbet alkohol, mely lehetővé teszi a nyersanyagoknak, hogy hasonlítsanak az emberi bőr lipidjeihez.
- A kosenilről való szándékos lemondás. Ehelyett szerves-szintetikus étel színezék megengedett a dekor kozmetikai cikkekhez. Minden más esetben ugyanaz vonatkozik, mint a BDIH.
- Tartósítás: Minden engedélyezett természetből nyert anyag. Tilos a formaldehid használata.
- Ellenőrzés: Független ellenőrző szervezetek által.

Közel 200 Annemarie Börlind terméket talál áruházunkban, melyek megfelelnek az Eco Control előírásainak

ECO CONTROL hivatalos oldal