Dr. Organic új termékcsalád: Bio Rózsa
Rózsa a virágok királynője
A rózsa aromatikus olaja az illóolajok palettájáról soha nem hiányozhatott. A rózsa termesztése és felhasználása a 3000 évvel ezelőtti Perzsiában kezdődött. Az egyiptomiak, a görögök és a rómaiak fejfájás és nehezen gyógyuló sebek gyógyítására is alkalmazták. Mivel szerelmi serkentő erőt is tulajdonítottak neki, fogyasztásra is használták, valamint a nagy lakomák alkalmával behintették vele a padlót.
Mítoszok és legendák gyakran felbukkanó eleme valamennyi ősi kultúrában, tápláló, frissítő, tisztító és rejuvenáló hatása miatt a szépségápolásban és a gyógyításban szerepet kap.
A szerelem és szépség szimbólumaként tisztelték és úgy tartották segít kapcsolatot teremteni az istenekkel.

Hatása általában:
Segít megakadályozni az idő előtti öregedés folyamatát. Javítja a bőr textúráját, simává, egészségessé és élettelivé teszi azt. Fiatalossá és kiegyensúlyozottá teszi a bőrt, erőssé, egészségessé a hajat.
A rózsa illatát belélegezve azonnal érezzük kiegyensúlyozó harmonizáló hatását, energiával tölti el sejtjeinket. Rendkívül komplex kémiai összetételű anyag, több mint 300 alkotóelemből áll. Szerelmi serkentő, antidepresszáns, antiszeptikus és összehúzó hatását kamatoztatja a kozmetikumokban.

Kiknek ajánljuk:
Antioxidáns hatásának következtében véd a korai öregedéstől, segít helyreállítani a napsütés okozta károsodást. Antiszeptikus és antibakteriális hatása miatt segíti a bőr helyreállítását trauma, stressz, vagy fertőzés után. Bár valamennyi bőrtípus ápolásához kiváló, a száraz, érzékeny, dehidratált bőr legjobb ápolója, és az öregedésgátló ápolásban is nagyon hatékony.

A rózsa ottó arcápoló készítmények alapvetően a következőkből állnak:
damaszkuszi rózsa olaj, rózsavíz, aloe vera, argán olaj, bórágó olaj, ír moszat, shea vaj, zöldcitrom virág, kamilla, körömvirág, C és E vitaminok, valamint geránium és szegfűszeg olajok.

Arcmaszk 125ml Arctonik 150 ml
Arcradír 125ml Testradír 200ml
Nappali krém 50ml Szemszérum 15ml
Éjszakai krém 50 ml Kéz-és körömápoló krém 125ml
Testápoló 200ml Tusfürdő 250ml
Arctisztító tej 125 ml Szappan 100g
Bio damaszkuszi rózsa Nappali krém:
Gazdag aromájú tápláló krém, a mélyebb bőrrétegekbe is behatol, stimulálja a sejtregenerációt, támogatja a kollagén és elasztin szintézist. Hidratálja, táplálja, feszesíti és energiával tölti el a bőrt.
Bio damaszkuszi rózsa Éjszakai krém:
Aromatikus öregedésgátló krém , mely képes behatolni a mélyebb bőrrétegekbe, így enyhíti a ráncokat, hidratálja és regenerálja a sejtközti struktúrát. Fiatalos, sugárzó, hidratált bőrt eredményez.
Bio damaszkuszi rózsa Arcradír:
Ultra-gyengéd arcradír a dehidratált, fakó arcbőr vitalizálásához. Gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, a felesleges faggyút. Fokozza a bőr ragyogását, a sejtmegújulást és a mikrokeringést. Láthatóan élettelivé, fiatalossá teszi a bőrt.