Valamennyi termék esetében a legfinomabb és legtisztább alapanyagok kerültek felhasználásra. Feldolgozás előtt valamennyi nyersanyag szigorú bevizsgáláson megy keresztül, származzék a világ bármely tájáról. A legújabb tudományos felfedezések és feldolgozási eljárások kerülnek alkalmazásra a gyártás során, ennek köszönhetően az előállított termékek a lehető legtökéletesebben átadják nekünk alapanyagaik jótékony hatását.

Bioaktív összetevők:

Habár sok kozmetikumot jelölnek manapság az organikus jelzővel, hiába tartalmaznak azok bio minősítésű alapanyagokat, ha a feldolgozási eljárás során elveszítik értékes hatóerejüket.

Dr. Organic

A Dr. Organic összetevőinek bioaktív megnevezése azt jelenti, hogy a nyersanyagok speciális jótékony hatása a feldolgozás során garantáltan megmaradt.

Az összetevők, alapanyagok lehetőség szerint bio gazdálkodásból származnak, ha ez nem lehetséges, a lehető legtermészetesebb forrást kerestük meg.
Valamennyi készítmény természetes összetevőket tartalmaz, az ártalmas kemikáliákat természetesen teljes mértékben mellőzzük.
Termékeink nem tartalmaznak állati összeevőket, kivéve állati termékeket, mint például a méz.
Készítményeinket minden esetben önkénteseken teszteljük, soha nem állatokon.
Összetevőink a lehető legtermészetesebb nyersanyagokból származnak, genetikailag módosított, vagy tervezett szervezetek nem kerülnek felhasználásra.
Termékeink alapját növényi olajok és kivonatok képezik, ásványi olajok, parafinok nem szerepelnek az összetevők között.
Csak olyan eljárással tartósítunk, melyek nem veszélyeztetik a termékben szereplő hatóanyagok hatékonyságát és biztonságát, és nem ártalmasak az egészségre. 
Kizárólag a legmagasabb minőségű hatóanyagokat használjuk, parabenek szóba sem jöhetnek. 
A kozmetikumok 50-70%-a víz. Ahol lehetséges, a mi készítményeink fő összetevője az aloe vera. 

Ahogy említettük csakis olyan tartósítószereket használunk, melyek nem veszélyeztetik az élet természetes működését. Ezek olyan élelmiszerekben is használt anyagok, melyek emberi fogyasztásra is teljesen alkalmasak. Valamennyi termék összetevői funkcionális megfontolásból kerültek felhasználásra az adott termékben. Tehát a cél nem egy kozmetikum elkészítése, hanem az egészség és szépség ápolására legalkalmasabb hatóanyagok csokorba gyűjtése volt.

Termékcsaládok:

Aloe
Gránátalma
Teafa
Levendula
Manuka méz
E vitamin

Hamarosan a Dr.Organic készítményeket is megtalálja áruházunkban, addig is tekintse meg a részletes Dr. Organic katalógust!

Gyártó hivatalos oldala