Regeneráló szemhéjkrém 15ml - kisimítja a ráncokat és táplálja az érett bőrt 
 
  A szemkörnyék érzékeny bőre legkésőbb a 40. életévtől különleges ápolást igényel. A ráncokat csökkentő és feszesítő Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém segíti a bőr saját aktivitását és támogatást nyújt a regenerációban. 
A Dr.Hauschka Regeneráló szemhéjkrém:
- Csökkenti a szárazság okozta szarkalábakat
- Csökkenti a ráncok mélységét
- Érezhetően feszesíti a szemkörnyéket
- Kisimítja, finomítja a bőr szerkezetét
- Támogatja a bőr nedvességmegkötő-képességét
- Szemorvosok által tesztelt és „nagyon jól” tolerálható
- Gyorsan beszívódik és a smink alá is felhelyezhető
A Regeneráló szemhéjkrém magas minőségű borágómag olajjal, a kova tartalmú mezei zsurló levelével, az izoflavonokban gazdag vörösherével és a frissítő nyírfalevelek kivonatával szabályozza a bőr nedvességtartalmát – a szemkörnyék kisimul és finomodik. A készítmény az érett bőr nappali ápolásának optimális kiegészítése.
Összetevők:
víz, glicerin, birsalmamag-kivonat, jojóbaolaj, makadámiadió olaj, szezámolaj, napraforgó olaj, nyírfalevél-, és százszorszép kivonatok, alkohol, rózsavíz, hektorit, lecitin, mezei zsurló kivonat, glicerin-zsírsavészter, méhviasz, karitévaj, borágómag olaj, kakaóvaj, éterikus olajok: (limonene*, citronellol*, linalool*, geraniol*, farnesol*, benzyl benzoate*, eugenol*, citral*, benzil szalicilate*), zsíralkohol, vöröshere és homoktövis terméshús kivonatai, tengeri alga kivonat, xanthan, búzacsíra- és rizscsíra kivonat, cukor-zsírsavészter, acerola gyümölcs kivonat
*természetes éterikus olajok alkotórészei
 
Alkalmazása:
Reggelente a bőr tisztítása után alkalmazza a Regeneráló szérumot. Majd belülről kifelé haladva egy kevés (kb. egy rizsszemnyi) mennyiséget a Regeneráló szemhéjkrémből kenjünk a szemek köré. A Regeneráló nappali krém után következhet a smink felvitele.