Ez az ősi tudás, együtt a legmodernebb tudományos ismeretekkel a bőrápolás alapja a Doliva Medipharma Cosmeticstől.

Termékein a legjavát tartalmazzák annak, amit a természet kínál számunkra.
Akár értékes olajokról, kivonatokról vagy akár szabadalmazott hatóanyagokról van szó, hatóanyagainkat a természet kertjében találjuk meg.

Nincs kompromisszum a Doliva minőség- és biztonsági előírások tekintetében

Doliva

A természetes hatóanyagoknál érvényes: minél magasabb a nyersanyagok minősége és minél gondosabb a feldolgozásuk, annál jobb a kész termékek minősége- és annál biztosabb.
Mint gyógyszertári exkluzív márka, a legnagyobb hangsúlyt a termékeink megbízhatóságára helyezzük.

Amint a természetes nyersanyagok beérkeznek a Homburg/Saar-ban található üzemünkbe, átfogóan ellenőrizzük a minőségüket és a tisztaságukat, hogy készítményeink tartósan magas minőségét garantálhassuk.
A végtermékeket független bőrgyógyászati intézetek szigorú tesztjeinek vetjük alá. Az idegen anyagokat az irritált, érzékeny bőr esetén is kizárjuk. Ezért már évek óta, amennyire csak lehetséges, lemondunk a problémás, irritációt vagy allergiát kiváltó adalékokról.

Doliva - természetes ápolás minden igényre. Választékunkban megoldásokat kínálunk az arc-, haj- és testápolás területén a különböző állapotú bőrre és bőrbetegségekre a széles kínálatot nyújtó termékvilágunkból csecsemők, kisgyermekek, nők vagy férfiak számára.

További információ a http://www.medipharma.de/de oldalon.

Doliva termékek kaphatók áruházunkban.