1 - 20 termék, Összesen:44

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Dr. Hauschka Testápolás

2019.05.29. 11:28


 

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.
 
 

LábápolásÚj próbaméretű termékek kaphatók a normál kiszerelés mellett!

 

 

 

Frissítő lábkrém

 


Frissítő lábkrém próba (10 ml)Legyen szó munkáról, sportról vagy szabadidős tevékenységről, a Frissítő lábkrém kiválóan alkalmas a láb napi ápolásához és a serkentő lábmasszázshoz.

Krémes állagának köszönhetően gyorsan beszívódik, ápoló olajtartalma következtében száraz bőr esetén különösen intenzív ápolást és nedvességmegőrzést nyújt a lábnak.

A lábak erősebb igénybevétele esetén (álló foglalkozásnál, sportolásnál vagy utazásnál, autózásnál elégtelen mozgás következtében) frissíti a fáradt lábakat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tőzeg-levendula ápoló olajTőzeg-levendula ápoló olaj próba (10 ml)


Mindannyiunknak vannak olyan pillanatai, amikor szeretnénk, ha valami óvón körülvenne minket. A Tőzeg-levendula ápoló olaj védelmet nyújt a bőrnek. Ennek a nagy gonddal megalkotott összetételnek a középpontjában a tőzegkivonat áll, amely egyedi ritmikus eljárással készült. Védőburkot nyújt a külső hatások ellen, ami igazi jótétemény az időjárásra érzékeny és könnyen kihűlő embereknek.

A természetes levendulaolajnak köszönhetően lágy illatot áraszt, amely elősegíti a nyugodt, ellazult alvást. Az ápoló olaj előállításához egy héten keresztül érlelik olívaolajban a vadgesztenyét és a mezei zsurlót.

Az olajat zuhanyozás vagy fürdés után a nedves bőrbe masszírozzuk be, így intenzív illata mély lélegzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felvihető. A merev, görcsös izomzat lazítására a nyak-váll-hát területén alkalmazható.


A megújulás során az alábbi termékek próbaméretű kiszerelése megszűnik:

 • Levendula-szantálfa testápoló balzsam
 • Levendula-szantálfa tusfürdő
 • Citrom-citromfű fürdő esszencia
 • Citrom-citromfű ápoló olaj
 • Citrom-citromfű tusfürdő
 • Rózsa fürdő esszencia
 • Rózsa tusfürdő
 • Zsálya fürdő esszencia


Termékeink normál kiszerelésben továbbra is változatlanul kaphatóak.

 

 

 

Amit a természet tud, arra az Ön belső ereje is képes.curles
 
 
 
Élénkítő erősítésre vágyik? Szeretne ellazulni, vagy jelen pillanatban a lendület és a frissesség az, amire szüksége van?

A természet mesteri módon pótolja a hiányokat, és állítja vissza a dolgok egyensúlyát.

Az Önben rejlő természet is képes erre, a gyakran hektikus mindennapokban azonban néha emlékeztetni kell erre a képességére. Mi szívesen segítünk ebben. Olyan gyógynövényeken alapuló testápolási termékekkel, amelyeket az egyénileg változó igényekre szabunk.


Gyógynövényeink életereje nemcsak bőrének külső felületére vannak jó hatással, hanem belső folyamataira is. Támogatják azt, ami jót tesz Önnek.
 
 
 
 
 
 
 
 


levél


Ellazulás

A nap csupa „kell” és „akarom” volt. Most végre egyszerűen átadhatja magát a létezés örömének. Elválaszthatja a lényegest a lényegtelentől. Kiszellőztetheti a fejét.

Visszatérni önmagunkhoz, legbelül felengedni, ellazulni.Ebben segít a Dr. Hauschka Levendula-szantálfa testápoló balzsam strukturáló ereje. Tiszta fejjel a derűért.

A levendula melegítő és nyugtató ereje megérinti bőrét, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Ideális esti rituáléként.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
rózsa
 
 
Egyensúlyt teremteni


Amilyen a rózsa: Lágyság és szúrósság. Spontaneitás és rend. Szigor és túlcsordulás. Tökéletesen összeillenek, és mindezt finom rózsaillat lengi körül.


Érzékeny, és mégis erős. Ennek a harmóniának megtalálásában segít a Dr. Hauschka Rózsa testápoló balzsam kiegyenlítő ereje. Az ellentétek a legszebb harmóniában simulnak össze.

A rózsa harmonizáló ereje megérinti bőrét, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Védőpajzsot nyújt egész napra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
citromVitalizálás

Élettel teli, feszes és ragyogó.Felejtse el a fáradtságot. Ébressze fel minden érzékét, kezdje frissen az új napot.


Mindent átható frissesség és életerő. Ezt adja a Dr. Hauschka Citrom-citromfű testápoló tej aktivizáló ereje. Éber figyelem, amikor csak szeretné.


A citrom élénkítő frissessége megérinti a bőrt, és serkenti testének saját természetes tevékenységét. Ideális reggeli rituáléként.


0 Jegyzetek | Kategória: Természetes összetevők | Írta: Natura Admin


 Természetes alapanyagok a Dr. Hauschka termékekben - mica 

Dr. Hauschka Szájfény

A WALA Gmbh, a Dr. Hauschka termékek gyártója, nagy körültekintéssel biztosítja a lehető legmagasabb minőséget, ami a gyártási folyamatokra, és a termékeiben használt nyersanyagokra egyaránt vonatkozik. Ez nem kizárólag kifogástalan tisztaságukat, hanem eredetüket és kinyerésük körülményeit is jelenti.


Különösképp a mica beszerzése volt súlyos probléma hosszú ideig, amíg sok bányászati területen majdnem lehetetlen volt megtudni, alkalmaznak–e gyermekmunkát. A nehézséget az ellenőrzés hiánya, a szállítók elégtelen visszaigazolása és a bányászokkal való együttműködés elmaradása jelentette.


Szerencsére pozitív fejlődés vette kezdetét az utóbbi néhány évben. Ez a fejlődés nem kizárólag a felvásárló vállalatok, mint a Dr. Hauschka, ezirányú nyomás gyakorlásának, hanem a fogyasztók növekvő tudatosságnak is köszönhető, melynek eredményeként, a tisztességes munkakörülmények és a gyermekmunka tilalma kulcsponti szerepet kapott.


A helyi hatóságokkal történő összefogás, a bányászokkal való jobb együttműködés, valamint rendszeres és be nem jelentett helyszíni ellenőrzések következtében szállítónk garantálja, hogy az általuk forgalmazott mica, gyermekek dolgoztatása nélkül kerül kinyerésre Indiában.A Refinery29 ülönböző témákat firtat a szépségtől kezdve, a divaton át a társadalmi kérdésekig globális szinten. Dokumentumfilmjében az etikátlan forrásból származó mica bányászatáról ad hírt. A video megtekinthető ezen a linken.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mica

A mica, más néven csillámpala, egy ezüstös szilikátásvány.

Neve valószínűleg a latin micare szóból ered, melynek jelentése csillog, ragyog, fénylik.


Micát tartalmazó Dr. Hauschka termékek listáját megtekintheti honlapunkon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 Jegyzetek | Kategória: Természetes összetevők | Írta: Natura Admin

Med Duó Zsálya szájvíz

2019.05.08. 12:55

Med Duó Zsálya szájvíz


A száj és a fogak sokat elárulnak testünk egészségi állapotáról.
A száj egészsége szoros kölcsönhatásban áll az általános egészséggel. Ezt az idők során több tudományos vizsgálat is megerősítette. Ezt figyelembe véve, még inkább fontosabb számunkra, hogy a fogakat mindig a szervezet egészével összefüggésben vegyük figyelembe.


Korlátozott számban a Med Duó Zsálya szájvíz most ajándék próbaméretű Mentás- vagy Sóvizes Fogkrémmel kapható.


 Med ZsályaA jó közérzet forrása: az egészséges száj

A jó közérzethez a kellemes lehelet is hozzátartozik. Gyakran előfordul, hogy napközben nincs mód az ételmaradékok alapos eltávolítására. Főleg csökkent nyálképzés esetén történhet meg, hogy szagképző baktériumok telepednek meg a nehezen elérhető területeken (például a fogak között, a mélyedésekben vagy a nyelven), és kellemetlen szájszagot okoznak.
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz támogatja a hatékony fogtisztítást ott, ahová a fogkefe és a fogselyem nem ér el, valamint friss leheletet biztosít.

 


Természetes módon megelőzi a gyulladást.
Tudományosan bizonyított.

 
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz hatékonyan egészíti ki a napi szájápolási rutint: tisztán és egészségesen tartja a szájüreget, elérve azon helyekre, ahova a fogkefe és fogselyem nem. Stabilizálja a szájflórát és erősíti az ínyt, megelőzve az ártalmas baktériumok okozta lepedékképződést. Hatékony a gyulladás megelőzésében és a csodálatosan friss leheletet biztosít.
 
Klinikailag sikeresen tesztelt

 
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvizet tapasztalt orvosokkal közösen fejlesztették ki,válogatott és hatékony gyógynövényekkel, mint a zsálya, ratanhia és mirha. Fogorvos felügyelete alatt lefolytatott friss tudományos vizsgálatról készült tanulmány bebizonyította a Zsálya szájvíz hatékonyságát és jól tolerálhatóságát.
 
Med Duó Zsálya szájvíz próbaméretű Mentás fogkrémmel

Orvosi ápolás a természet bölcsességével
 
 
A Dr. Hauschka Med fogápolási termékek lelkét a gyógynövény kivonatok, a természetes illóolajok, valamint az ásványi tisztító alkotórészek adják. Ezekből az alkotóelemekből a kutatólaboratóriumainkban dolgozó orvosok és gyógyszerészek együttműködése révén születnek meg a hatékony receptúrák. Az alkotóelemek kiválasztásánál a fő szempont az emberre gyakorolt holisztikus hatás.


A Dr. Hauschka Med készítmények szintetikus színezéket és illatanyagot, tartósítószert, valamint hozzáadott fluoridokat és tenzideket nem tartalmaznak.


Zsálya


0 Jegyzetek | Kategória: Természetes összetevők | Írta: Natura Admin

A Demeter minősítésű natúrkozmetikumokról, az általuk képviselt nemzetközi biomárkáról biztosan hallott már, de lehet, hogy a minősítés pontos jelentését, hogy mit takar és, hogy mit képvisel a világ több mint 50 országában, még nem ismeri.

Tovább...

Aktuális: napvédelem

2013.07.18. 16:42
Ügyeljünk a napfényre, hiszen már tavasszal maradandó károsodást okozhat! Tovább...
0 Jegyzetek | Kategória: Natúr hírek Természetes összetevők | Írta: Ferenc Reischig
Az Ausztráliából származó teafaolajat egyre többen ismerik, szeretik és használják. Tovább...

Farfalla újdonságok

2013.07.18. 16:27
BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal Tovább...
Április 11-én mutatta be Feller Adrienne a Széchenyi Fürdő Márványtermében új termékcsaládját, a Hungarian Spring elnevezésű termálvízzel készült fiatalító luxuskozmetikum családot. Tovább...
Logona baba sampon, ápolókrém, kendő, ápolóolaj Tovább...

Almawin öko tisztítószerek

2013.07.18. 16:20
Almawin Univerzális ÖKO mosókrém koncentrátum, Oxigénes fehérítő koncentrátum, kézi mosogatószer koncentrátum Tovább...
PROTECTIONA szép bőr nem kor kérdése. Bőrünk él és érez. Reagál az évszakok változásaira, az életkörülmények, környezeti hatások megváltozására. Tovább...
Farfalla aromaterápiás testpermetek és golyós aromastiftek Tovább...

Új Martina Gebhardt balzsam

2013.07.18. 16:04
Martina Gebhardt Rózsa Szemkörnyékápoló balzsam Tovább...
Megérkeztek az Annemarie Börlind téli színei. Tovább...
A kor kihívásának megfelelően, a sok éven át közkedvelt, ingyenes terjesztésű BioHolMi kiadvány nyomtatott verziója ezzel a lapszámmal megszűnik. Helyette a sokkal aktuálisabb, frissebb online verzióval találkozhat hamarosan a Kedves Olvasó! Tovább...

Natrue

2013.07.18. 15:51
Natrue promo video Tovább...

Khadi

2013.07.18. 10:29
A Khadi® növényi hajfestékek használatával, tiszta anyagokkal és természetes színekkel festheti be haját, káros vegyi anyagok használata nélkül. Tovább...
Annemarie Börlind Intenzív regeneráló, Hidratáló arcfeszesítő, Intenzív feszesítő kúra, AquaNature Hidratáló pakolás, MINI Narancsvirág energetikum, MINI SYSTEM ABSOLUTE Szépség szérum, MINI Bőrradír jojoba viaszgolyócskákkal Tovább...
Marokkói BIO argán olaj, Holt-tengeri ásványok, Bio szűz kókuszolaj Tovább...

Annemarie Börlind

2013.07.18. 9:51
"Amit nem tudok megenni, nem teszem fel a bőrömre," mondta egyszer Annemarie Lindner, a Börlind Kft. megalapítója. Tovább...

1 - 20 termék, Összesen:44

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3