A Dr.Hauschka Med termékcsoport természetes összetevôkbôl álló készítményeit speciális igények kielégítésére fejlesztették ki. A bôrt védô és a bôrmûködést kiegyenlítô hatásuk révén a Dr.Hauschka Med készítmények többet jelentenek a mindennapos ápolásnál, és hozzájárulnak a bôr és a fogak egészségének fenntartásához.

 

Dr. Hauschka Med Zsálya szájvízTermészetes ápolás speciális igényekre

Erősíti és feszesíti a fogínyt, friss leheletet biztosít.

A Dr.Hauschka Med Zsálya szájvíz segít megelőzni a szájüregi gyulladásokat, stabilizálja a szájflórát, így a kórokozó 
baktériumok nem tudnak megtelepedni.

- a mirha, ratanhia gyökér és a vérontó pimpó kivonatai segítségével erősíti, feszesíti a fogínyt
- harmonizáló hatású a gyulladáscsökkentő zsálya, a sebgyógyulást elősegítő körömvirág és az irritációt csökkentő orvosi ziliz kivonatainak alkalmazásával
- az antibakteriális hatású éterikus olajok kombinációja friss leheletet biztosít
- azonnal alkalmas a felhasználásra, nem kell higítani
- nem tartalmaz kémiai-szintetikus színező-, illat- és konzerváló anyagokat
- hozzáadott fluoridoktól és tenzidektől mentes


Dr.Hauschka Mentás erősítő fogkrém

Erősíti a fogakat és fogínyt 

Az erős fogíny és a megfelelő szájhigiénia a legjobb feltételei annak, hogy egészséges fogakkal rendelkezzünk. Fontos, hogy a szájflóra stabil legyen, mert a kórokozók így sokkal kevésbé tudnak megtelepedni. Aki a fogazatát egy erősítő hatású fogkrémmel rendszeresen tisztítja, megelőzheti a plakk-képződést (bakteriális foglepedéket), és az ennek a következtében fogkőképződést, ínygyulladásokat és fogszuvasodást. Dr.Hauschka Med Mentás erősítő fogkrém (Forte Zahncreme Minze) bizonyítottan gyors gyulladás-csökkentő hatással rendelkezik, erősíti a fogínyt, és biztosítja a kiegyensúlyozott, stabil szájflórát.

 


Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém 

Szelíd ápolás az érzékeny fogak részére

Az érzékeny fogak a szabaddá vált, érzékeny fognyakakkal különösen gondos ápolást igényelnek. A tisztításnak szelíden kell bekövetkeznie, hogy a további károsodást elkerülhessük, ám mégis egyidejűleg alaposnak is kell lennie, hogy a fogazat egészséges maradjon. A plakk-képződés (bakteriális foglepedék), és ennek következtében a fogkő és a szuvasodás elleni legjobb védelmet az ápolt, tiszta fogak, a stabil szájflóra és a megerősített szájnyálkahártya jelentik. A Dr.Hauschka Med Sóvizes fogkrém érzékeny fogakra enyhe és alapos tisztítást tesz lehetővé a szabaddá vált, érzékeny fognyakak számára.Borsmenta és mentol nélkül készül, ezért homeopátiás kezelésekre is alkalmas

 


Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág arckrém

A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág arckrém a nagyon száraz, feszülő, viszkető bőr ideális ápoló készítménye.

Fontos alkotórésze a gyorsan beszívódó mákolaj, ami azonnal biztosítja a feszültségmentes bőrérzést. A krém láthatatlan védőburkot alkot anélkül, hogy fénylő bevonatot képezne. Rendszeresen alkalmazva hozzájárul ahhoz, hogy a bőr visszataláljon természetes egyensúlyi állapotához.

 


Dr. Hauschka Med Jeges Kristályvirág intenzív krém  

A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve.

Sokak számára ismerősek azok a gyötrő állapotok, amikor a bőr nagyon szárazzá válik és viszket is, 
különösen olyan problémás helyeken, mint az arc, a könyökhajlat vagy a térdhajlat. Ezekben az esetekben speciális, intenzív ápolásra van szükség, ami javítja a bőr nedvességtartalmát és képes megelőzni a viszketés, vakarás - még intenzívebb viszketés ördögi körének kialakulását. 

A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág intenzív krém különösen megbízható segítség a száraz bőr részeken, 
amelyek erősen hámlanak, viszketnek, irritáltak, hogy a bőrben visszaálljon a természetes zsír-nedvesség egyensúlyi aránya, és így a viszketés megszűnjön.Dr. Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej

A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve.

Az egészséges bőr fontos funkciója a külvilággal szembeni határ képzése. Ha ez az elhatároló funkció zavart szenved, akkor a bőr nagyon szárazzá válik.

Viszketés, feszülés, kipirosodás, fokozott korpaképződés lehetnek a következmények. Fontos ilyenkor, hogy a bőrt hatékony ápolással erősíteni tudjuk. A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej ezekben a helyzetekben megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybe vett bőrnek.

Az így ápolt bőr jobban el tudja látni határoló feladatát és kevéssé fog viszketni.


Dr. Hauschka Med Labimint ajakápoló 

Gyors segítség a feszülő, viszkető ajaknak

A bársonyos bőrérzést biztosító ajakápoló szívét a körömvirág és a halvány kasvirág értékes, frissen préselt nedvei adják, amelyek gyulladáscsökkentő és regenerációt elősegítő hatásaikról ismertek.A Dr.Hauschka Med Labimint ajakápoló készítmény hűsítően és ápolóan hat az ajkakra és az azok körül kialakult hólyagokra, és időben alkalmazva megelőzheti a kellemetlenségeket.

A 100 %-ban tiszta gyógynövény-kivonatokat antimikrobiális hatású zsálya-kivonat egészíti ki.