Dr. Hauschka kozmetikai kiegészíto eszközök


 

 

Tegye teljessé Dr. Hauschka arcápolás és dekor kollekcióját a kozmetikai és smink készítményeink professzionális használatát és tárolását elosegíteni hivatott kiegészíto eszközökkel! ECSETKOLLEKCIÓ & FEKETE KOZMETIKAI TÁSKA


Tartalma:
Púder ecset
Arcszín púder ecset
Szemhéj púder kiemelo
Szemhéj púder árnyaló


 

FEKETE KOZMETIKAI TÁSKA
 
A fekete pamut külsovel és vízhatlan belsovel rendelkezo táska kiválóan alkalmas dekor készítmények és eszközök (pl.ecsetek) tárolására. Kis méretébol kifolyólag elfér minden noi táskában és ideális utazáskor. 
Méret: 21,5 x 11,5 cm
 
ECSETKOLLEKCIÓ
 
Púder ecset
A természetes szorbol készült ecsettel a púdert nagyobb felületekre, így az arc, nyak és dekoltázs borére vihetjük fel optimálisan. Az ecsetet finoman mártsuk a Dr. Hauschka Por púderbe vagy simítsuk végig a Dr. Hauschka Kompakt púderen, majd körkörös illetve lefelé irányuló mozdulattal használjuk a kívánt borfelületen.

Arcszín púder ecset
Ez az elegáns, természetes szőrböl készült ecset ideális, ha a különbözo színben elérheto Dr. Hauschka Arcszín púderrel az 
arccsont, halánték, hajvonal és az áll területeit szeretnénk kiemelni az arcon. Tökéletesen alkalmas az Arcszín púder ecset az arc különbözo területeinek árnyalására vagy hangsúlyozására pl. az orcák, homlok, orr és a száj környékén.

 

Szemhéj púder kiemelő
Pónihajból készült kiváló minoségu ecset. Kis mérete, lapos formája és lekerekített szélei lehetové teszik, hogy segítségével az alsó és felső szemhéjak széleit, a szemhéj közepét és a szem külső szélét kiemeljük.

 

Szemhéj púder árnyaló
Pónihajból készült kiváló minoségű ecset. Lapos, kerekded formájának köszönhetően, segítségével a szem körüli nagyobb területekre könnyedén felvihető a szemhéjpúder. Kitűnően alkalmas a szemhéjpúderek közötti egyenletes átmenet megteremtésére illetve az egyes színek árnyalására.

 

Ecsetek tisztítása
A tisztítás heti gyakorisággal, natúr - kozmetikai tartósítószerektol mentes - szappanos vízben javasolt. A vizes ecsetet nem szabad csavarni, csak finoman kinyomkodni belole a vizet, majd a száradáshoz az ecset eredeti formáját visszaállítva, vízszintes felületre kell helyezni.