Termékeik 100 %-ban tiszta növényi alapanyagokból állnak és nem tartalmaznak semmilyen kémiai adalékot, illatanyagot. A növényeket a szabad természetben, a dalmát tájakon győjtik és a legszigorúbb ellenırzésnek vetik alá. A természet megőrzése éppolyan fontos számukra, mint az emberek egészsége, ezért a legélesebb figyelmet fordítják természetes gyűjtőhelyeik fenntarthatóságára.A BELMAR biokozmetikai samponok a legtisztább virág-vízből, mézből és éterikus olajokból állnak. A szalmagyopár, a zsálya, ruta, boróka, ciprusok és fenyőfélék képezik esszenciáik alapját.

Belmar sampon

A BIO számukra a hamisítatlanságot és a természettel való összekötöttséget jelenti. A Belt’s BIO-Produkte által megtestesített alapelvek vörös fonalként húzódnak végig biokozmetikai termékeiket illetően. Ez az élelmiszerek területén éppúgy, mint a kozmetikumok esetében, a természet iránti tiszteletet és a hamisítatlanságot, valamint az összetevők áttekinthetőségét jelenti.
Hivatásuknak tekintik, hogy közel hozzák az emberekhez és megismertessék velük a természet elementáris illatait és ízeit. A mediterrán térség kivételesen sokféle és gazdag növényvilága megengedi számukra, hogy vadon termő növényekből készítsék kozmetikumaikat, amelyek valóban csodálatos pozitív hatást gyakorolnak egészségünkre és kedélyünkre.

Belmar

A Belmar kutató-fejlesztő és gyártó vállalat tevékenységének alapja a Bosznia-Hercegovinai és német együttmőködés.

Számos okból került a cég szék-helye Landshut városába, mely ideális a Belmar kozmetikumok kifejlesztésére. A város mind a gazdasági, vállalkozói és cégfilozófia tekintetében illeszkedik a Belmar elképzeléseihez.
Landshut egyesíti egyfelől a történelmi középkori, másfelől a mai modern város jellegzetességeit és éppígy hídszerepet tölt be a cég történelmi székhelye és a Bosznia-Hercegovinából származó alapanyagok tekintetében is.
A Müncheni repülőtér közelsége miatt Landshut folyamatosan fejlődő üzleti helyszín.

A gyártás helye elbővölő, mediterrán éghajlatú, érintetlen, vad táj. A tisztaság és a lenyőgözően változatos vadon termő növények lehetőséget adnak a begyűjtéshez, így számos nyersanyag ebből a régióból származik.

Az embereknek csak be kell takarítaniuk, amit a természet kínál: a 100%-ig Bio és organikus összetevőket.

Belmar

Belmar bio termékek itt