1 - 20 termék, Összesen:120

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5


 Természetes alapanyagok a Dr. Hauschka termékekben - mica 

Dr. Hauschka Szájfény

A WALA Gmbh, a Dr. Hauschka termékek gyártója, nagy körültekintéssel biztosítja a lehető legmagasabb minőséget, ami a gyártási folyamatokra, és a termékeiben használt nyersanyagokra egyaránt vonatkozik. Ez nem kizárólag kifogástalan tisztaságukat, hanem eredetüket és kinyerésük körülményeit is jelenti.


Különösképp a mica beszerzése volt súlyos probléma hosszú ideig, amíg sok bányászati területen majdnem lehetetlen volt megtudni, alkalmaznak–e gyermekmunkát. A nehézséget az ellenőrzés hiánya, a szállítók elégtelen visszaigazolása és a bányászokkal való együttműködés elmaradása jelentette.


Szerencsére pozitív fejlődés vette kezdetét az utóbbi néhány évben. Ez a fejlődés nem kizárólag a felvásárló vállalatok, mint a Dr. Hauschka, ezirányú nyomás gyakorlásának, hanem a fogyasztók növekvő tudatosságnak is köszönhető, melynek eredményeként, a tisztességes munkakörülmények és a gyermekmunka tilalma kulcsponti szerepet kapott.


A helyi hatóságokkal történő összefogás, a bányászokkal való jobb együttműködés, valamint rendszeres és be nem jelentett helyszíni ellenőrzések következtében szállítónk garantálja, hogy az általuk forgalmazott mica, gyermekek dolgoztatása nélkül kerül kinyerésre Indiában.A Refinery29 ülönböző témákat firtat a szépségtől kezdve, a divaton át a társadalmi kérdésekig globális szinten. Dokumentumfilmjében az etikátlan forrásból származó mica bányászatáról ad hírt. A video megtekinthető ezen a linken.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mica

A mica, más néven csillámpala, egy ezüstös szilikátásvány.

Neve valószínűleg a latin micare szóból ered, melynek jelentése csillog, ragyog, fénylik.


Micát tartalmazó Dr. Hauschka termékek listáját megtekintheti honlapunkon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 Hozzászólás | Kategória: Természetes összetevők | Írta: Natura Admin

Med Duó Zsálya szájvíz

2019.05.08. 12:55

Med Duó Zsálya szájvíz


A száj és a fogak sokat elárulnak testünk egészségi állapotáról.
A száj egészsége szoros kölcsönhatásban áll az általános egészséggel. Ezt az idők során több tudományos vizsgálat is megerősítette. Ezt figyelembe véve, még inkább fontosabb számunkra, hogy a fogakat mindig a szervezet egészével összefüggésben vegyük figyelembe.


Korlátozott számban a Med Duó Zsálya szájvíz most ajándék próbaméretű Mentás- vagy Sóvizes Fogkrémmel kapható.


 Med ZsályaA jó közérzet forrása: az egészséges száj

A jó közérzethez a kellemes lehelet is hozzátartozik. Gyakran előfordul, hogy napközben nincs mód az ételmaradékok alapos eltávolítására. Főleg csökkent nyálképzés esetén történhet meg, hogy szagképző baktériumok telepednek meg a nehezen elérhető területeken (például a fogak között, a mélyedésekben vagy a nyelven), és kellemetlen szájszagot okoznak.
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz támogatja a hatékony fogtisztítást ott, ahová a fogkefe és a fogselyem nem ér el, valamint friss leheletet biztosít.

 


Természetes módon megelőzi a gyulladást.
Tudományosan bizonyított.

 
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvíz hatékonyan egészíti ki a napi szájápolási rutint: tisztán és egészségesen tartja a szájüreget, elérve azon helyekre, ahova a fogkefe és fogselyem nem. Stabilizálja a szájflórát és erősíti az ínyt, megelőzve az ártalmas baktériumok okozta lepedékképződést. Hatékony a gyulladás megelőzésében és a csodálatosan friss leheletet biztosít.
 
Klinikailag sikeresen tesztelt

 
A Dr. Hauschka Med Zsálya szájvizet tapasztalt orvosokkal közösen fejlesztették ki,válogatott és hatékony gyógynövényekkel, mint a zsálya, ratanhia és mirha. Fogorvos felügyelete alatt lefolytatott friss tudományos vizsgálatról készült tanulmány bebizonyította a Zsálya szájvíz hatékonyságát és jól tolerálhatóságát.
 
Med Duó Zsálya szájvíz próbaméretű Mentás fogkrémmel

Orvosi ápolás a természet bölcsességével
 
 
A Dr. Hauschka Med fogápolási termékek lelkét a gyógynövény kivonatok, a természetes illóolajok, valamint az ásványi tisztító alkotórészek adják. Ezekből az alkotóelemekből a kutatólaboratóriumainkban dolgozó orvosok és gyógyszerészek együttműködése révén születnek meg a hatékony receptúrák. Az alkotóelemek kiválasztásánál a fő szempont az emberre gyakorolt holisztikus hatás.


A Dr. Hauschka Med készítmények szintetikus színezéket és illatanyagot, tartósítószert, valamint hozzáadott fluoridokat és tenzideket nem tartalmaznak.


Zsálya


0 Hozzászólás | Kategória: Természetes összetevők | Írta: Natura Admin

Dr. Hauschka a Föld napján

2019.04.24. 16:03 Dr. Hauschka a biológiai sokféleségért

 

Létünk alapja az élővilág változatosságának megőrzése – erre figyelmeztetett pár napja, április 22-én a 29. magyar és a 49. világméretű Föld napja. Kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése

Az emberiség túlterjeszkedése agyonnyomja a vadvilágot, túlfogyasztunk - ezt jelzi évről évre a WWF Élő bolygó jelentése.

Forrás: https://www.fna.hu/


 szemvidítófűSzemvidítófű a vadonból a Dr. Hauschka termékekbe

 

A Sváb-Alpokból adunk hírt – a Föld napján, vagy ahogy mi szeretjük mondani, Nemzetközi „ellenőrzött vadnövény gyűjtés napon". Sok növény jobban gyarapodik természetes élőhelyén, mint amikor kertészek gondozzák. A szemvidítófű például igényli a hegyvidéket, hogy optimális gyógyító erejét kiteljesítse. Ilyen esetekben az „ellenőrzött vadnövény gyűjtés” egy lehetséges módszer arra, hogy életerőkben gazdag növényt tudjunk felhasználni. Annak érdekében, hogy megőrizzük az állományt, soha nem szüretelünk le egy teljes mezőt, ez nagyon fontos. Hagyunk időt a területeknek, hogy regenerálódjanak, mert nekik is szükségük van egy kis pihenésre. A biológiai sokféleség megőrzése elsődleges jelentőséggel bír számunkra, a célunk, hogy megóvjuk és a Demeter minősítéssel jelzett biodinamikus elvek mentén, meggyógyítsuk a földet a jövő generációi számára. A szemvidítófű kivonat megtalálható például az egyik új termékünkben Dr. Hauschka Sminklemosóban.


táj

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Virágzó hangulat

2019.04.04. 9:40

 

A természetből szeretettel

Anyák napjára, vagy csak úgy: tavasz inspirálta természetes kozmetikumok ajándékba. A színes díszdobozok virágzó stílusa mesésen mutatja, ahogy a természet ereje minden egyes 

Dr. Hauschka termékben benne rejlik.

 


Virágzó hangulat Regeneráló
kézápoló balzsam

Kiegyenlítő, aktív tápláló hatás

A Virágzó hangulat Regeneráló kézápoló balzsam kisimító hatású, feszesítő intenzív ápolása az érett bőrnek. A tápanyagokban gazdag kompozíciók, mint az olíva- és avokádóolaj mellett a bőr vízháztartását szabályozó mályva- és nyírfalevél kivonatok támogatják a bőrt nedvességtartalma megőrzésében és hosszan tartó selymes érzetet nyújtanak. A készítmény finomítja a bőr szerkezetét, gyorsan beszívódik és intenzíven ápolja. Használja rendszeresen a csuklótól az ujjak hegyéig és a bőr rugalmassága és megújulási képessége erősödik.
 

A kor előrehaladtával bőrünk fokozatosan veszít nedvességmegtartó képességéből, tónusából és rugalmasságából. Egyénre szabott bőrápolásra van szükség, mely kielégíti a bőr megnövekedett igényeit. A Regeneráló Testápoló balzsam mindennapos használatával a bőr érezhetően feszesebbé, simábbá és rugalmasabbá válik. A válogatott gyógynövény kivonatok ösztönzik a bőr természetes regenerációs erejét. mályva és nyírfalevél szabályozza a bőr nedvességtartalmát, a finom illóolajok fokozzák a bőr rugalmasságát, simaságát és feszességét. A virágzó rózsa és keserédes narancs illata körülöleli az érzékeket. A Virágzó hangulat Regeneráló testápoló balzsam a legkiválóbb védelmet nyújtja az érett bőr számára.
 

Virágzó hangulat

Virágzó hangulat Kézkrém
Gyorsan felszívódó, tartós hatás

A Kézkrém nap mint nap kényezteti és ápolja kezét. Még az érdes és igénybe vett kéz bőre is visszanyeri puhaságát és rugalmasságát. Vitalizálja a bőrt, szabályozza nedvesség- és zsírtartalmát, serkenti életfolyamatait és vérellátását. Az érzékeny, sérült,  ekcémára hajlamos bőrt nyugtatja, segíti gyógyulását. Elszarusodott területek (könyök, felkar, comb) ápolására is alkalmas, nem hagy zsíros érzetet maga után, finom védelmet biztosít.

 

Virágzó hangulat Revitalizáló pakolás
Megújít, finomít és élénkít

Elősegíti a bőr regenerációját, tisztít, finomítja a pórusokat. Hatására a bőr simává, finoman elevenné válik. Alkalmas mind a regenerációra szoruló, mind pedig a tág pórusú bőr intenzív ápolására. Normalizálja a bőr funkcióit, rugalmasabbá teszi a pórusokat. Nyugtatja az érzékeny, kivörösödésre, allergiás reakciókra hajlamos bőrt és karbantartja a normál bőr nedvesség háztartását.

Az ajándék képeslapokra kedves sorokat írva köszöntheti fel az ünnepeltet.

postcards

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

 

Új minősítés a Sonett termékeken

 

Közel 15 éve, a Belga Ecogarantie minősítés megalapítása óta, a Sonett mosó- és tisztítószerek, valamint fertőtlenítők az Ecogarantie irányelvei alapján voltak minősítve.

Az Ecogarantie minősítés tulajdonosának, a Probila Unitrab testületi változásainak következtében, a Sonett Gmbh úgy döntött, hogy ezt a minősítést felváltja, az NCP-re: Nature Care Product. A minősítés tulajdonosa az Association for Applied Business Ethics (Alkalmazott Üzleti Etikai Szövetség), GfaW Bad Soden-ben, https://gfaw.eu/. Ez az új minősítést, még inkább összhangban van a Sonett Gmbh filozófiájával, az általuk alkalmazott minőségi követelményekkel.

NCP - Termékminősítés ökológiai nem élelmiszeripari termékekre

Az NCP szabványt 2015-ben alapították, hogy lezárják a szabályozói rést a nem élelmiszeripari kategóriában és kijelöljék az igényelt viszonyító elvet az „ökológiai természetes termékek”-nek. Az NCP-vel támogathatóak az ökológiai nem élelmiszeripari termékek, így azok helyet kaphatnak a piacon. Akár egy bioboltban, szaküzletben vagy egy hagyományos kereskedésben, a fogyasztónak lehetősége van arra, hogy környezetbarát terméket válasszon. Az NCP egy címke a mindennapi fogyasztású árucikkeknek.


NCP

Egyre több ember keresi a bio termelésből származó élelmiszereket és természetes kozmetikumokat, ugyanakkor sok használati tárgy, mint például a háztartási cikkek, játékok vagy anyagok petrolkémiai gyártásból származnak. Mikroműanyagot, lágyítókat és számtalan mesterséges és szennyező összetevőt tartalmaznak. Az NCP minden terméket azonosít, amely természetes alapanyagokból áll és nincs feleslegesen terhelő hatással a környezetre:


 • Használati tárgyak (pl.: jegyzettömb, kismackó, konyharuha)
 • Tisztítószerek (pl.: mosó- és mosogatószerek, öblítő)
 • Higiéniai termékek (fehérnemű bélésanyaga, fertőtlenítőszerek és rovarriasztók)
 • Kertészeti kellékek (pl.: trágya, szerszámok)


Az NCP kiáll irányelvei:


 • Csak természetes növényi / állati alapanyagok felhasználása
 • Egészségre vagy környezetre ártalmas összetevőt tartalmazó termékek nem kaphatják meg ezt a minősítést
 • Bármiféle mikroműanyagot tartalmazó termék nem kaphatja meg ezt a minősítést
 • Semmiféle génmanipulációval érintett termék nem kaphatja meg ezt a minősítést
 • A termékek nincsenek állatokon tesztelve (kivéve, ha az jogi előírások miatt kötelező)
 • Nem tartalmaznak semmiféle szilikont vagy felületaktív anyagot
 • Nem bocsátanak ki semmiféle radioaktív sugárzást
 • Pálmaolaj felhasználása csak akkor és ott történhet, ahol elkerülhetetlen, akkor is kizárólag bio forrásból származó
 • Átgondolt a termékek csomagolása, újrahasznosítható és újra felhasználhatóvirágok

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura AdminA Dr. Hauschka sminktermékek limitált kiadású darabokkal bővülnek a készlet erejéig.

A kollekciót a trópusi pezsgés inspirálta.


Trópusi Kollekció

 

  Engedje magát virágba borulni a Dr. Hauschka színes Trópusi Limitált Kiadású Kollekciójával! A játékos színek és megújult textúrák a frissesség erejével
lendületbe hoznak.

Tüzes rózsa, vidám korall és édes zöld: igazi boldogság koktél! A Trópusi Limitált Sminkkollekció a valódi életörömöt hozza el ez év tavaszán. Szín, változatosság és egyszerűség: engedje magát inspirálni és készítse el az áhított sminket!

Sugárzó színeivel és könnyed alkalmazásával a Trópusi Kollekció mindenkit megismerésre és alkotásra hív.
A kollekció hangulatába betekintést nyerhet a következő rövid filmen:
https://www.instagram.com/p/BuX4KNiiqib/ 
 
 
 
 

Trópusi Bronzos Fénypúder 

Finoman csillámló hangsúlyokat teremt, bársonyosan finom érzetet ad.Természetes ragyogása kiemeli az arcot, nyakat és dekoltázst.

Könnyed használata lehetővé teszi, hogy bőre minden körülmények között ragyogó maradjon. Aranylóan tükröződő pigmentjei leginkább a napfényben érvényesülnek. A varázsmogyoró, kamélia és selyem erejével bársonyosan finom érzetet ad.

          Bronzos Fénypúder 
 
 

                                                           Trópusi Szemceruza Duó 
01 (réz és olajkék) és
02 (gyöngyház és zöld)

 

Intenzív színű kiemelő szemceruzát éskrémes szemhéjfestéket ötvöz, mellyel egy szempillantás alatt varázsolhat vibráló, erőteljes sminket.
A selymes és krémes textúrát kedve szerint kombinálhatja.

Inspirálódjon és alkossa meg egyedi stílusát. Ápoló összetevői óvják a szemkörnyék érzékeny bőrét.

 Szemceruza Duó

 

 

 
Folyékony Fényrúzs
 

 Trópusi Folyékony Fényrúzs
03 (rózsa) és 04 (korall) 
A rúzs fedését ötvözi a szájfény könnyed csillogásával. Puhává, fényessé és teltté teszik ajkait.


A Folyékony Fényrúzs két élénk árnyalatával – korall és rózsa –
frissességet és ragyogást kölcsönöz.

 

Inspirációként a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmestere, Karim Sattar megalkotta saját remekeit kifejezetten a Limitált Kiadású Trópusi Kollekcióhoz:

 

 1. Kezdésként használja a bőrszínének megfelelő Dr. Hauschka Alapozót. Tegyen Korrektort azokra a területekre, melyek igénylik azt, majd finoman alkosson átmenetet, hogy a bőr egységes legyen. Ezt követően fixálja sminkjét Kompakt púderrel.
 2. Vigyen fel Szemhéjpúdert 01 (alabástrom)árnyalatban az egész szemhéj területére bázisként.
 3. Használja a Szemceruza Duó 02 zöld árnyalatát a szem külső sarkában, majd satírozza el a szem körül.
 4. Tegyen egy leheletnyi réz árnyalatú Szemhéjceruzát a belső szemzugba, majd finoman satírozza össze a két színt.
 5. Használjon Dúsító szempillaspirált fekete árnyalatban az alsó és felső szempilláin.
 6. Emelje ki szemöldökét a Szemöldök és szemhéjpúder paletta segítségével, majd fixálja a Kiemelő szemöldök és szempillaspirállal.
 7. Emelje ki orcáit az Arcszínpúder Duó 02hamvas őszibarack árnyalatával. Alkosson egyedi hangsúlyokat a két szín használatával.
 8. Tegyen egy kevésBronzos Fénypúdertaz arccsontra és finoman dolgozza a halánték felé.
 9. Hangsúlyozza ajkait a Folyékony Fényrúzs 04 korallárnyalatával. Ha szükséges, emelje ki ajkait05 szantálfa Szájkontúrceruzával.visszafogott smink

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

A Dr. Hauschka Trópusi kollekciót a trópusi pezsgés inspiráltaHigh Spirits

 


  Engedje magát virágba borulni a Dr. Hauschka színes Trópusi Limitált Kiadású Kollekciójával! A játékos színek és megújult textúrák a frissesség erejével
lendületbe hoznak.

Tüzes rózsa, vidám korall és édes zöld: igazi boldogság koktél! A Trópusi Limitált Sminkkollekció a valódi életörömöt hozza el ez év tavaszán. Szín, változatosság és egyszerűség: engedje magát inspirálni és készítse el az áhított sminket!

Sugárzó színeivel és könnyed alkalmazásával a Trópusi Kollekció mindenkit megismerésre és alkotásra hív.
A kollekció hangulatába betekintést nyerhet a következő rövid filmen:
https://www.instagram.com/p/BuX4KNiiqib/


Inspirációként a Dr. Hauschka nemzetközi sminkmestere, Karim Sattar megalkotta saját remekeit kifejezetten a Limitált Kiadású Trópusi Kollekcióhoz:

 

A merész smink

Kezdésként használja a bőrszínének megfelelő Dr. Hauschka Alapozót. Tegyen Korrektort azokra a területekre, melyek igénylik azt, majd finoman alkosson átmenetet, hogy a bőr egységes legyen. Ezt követően fixálja sminkjét Kompakt púderrel.

 1. Vigyen fel Szemhéjpúdert 01 (alabástrom) árnyalatban az egész szemhéj területére bázisként.
 2. Használja a Szemceruza Duó 02 zöld árnyalatát az egész mozgó szemhéjra, valamint az alsó szempillák tövébe. Satírozza el a színt kifelé irányuló mozdulatokkal a szemöldök felé.
 3. Adjon egy kis ragyogást a gyöngyház színű Krémes Szemhéjfestékkel: ujjbegyei segítségével könnyedén dolgozza a szemöldöke alá. A színek remekül kiemelik egymást és a krémes textúrának köszönhetően könnyen eldolgozhatóak.
 4. Ismét ujjbegyeit használva tegyen a mélyítő vonalba a Szemceruza Duó 01 réz árnyalatából.
 5. A vízvonalat hangsúlyozhatja fekete Szemceruzával, mely drámaivá teszi megjelenését.
 6. Az erőteljes szempillafestés elengedhetetlen ehhez a sminkhez, vigyen fel gazdagon Dúsító szempillaspirált fekete árnyalatban pilláira.
 7. Emelje ki szemöldökét a Szemöldök és szemhéjpúder paletta segítségével, majd fixálja a Kiemelő szemöldök és szempillaspirállal.
 8. Emelje ki orcáit az Arcszínpúder duó 01, lágy sárgabarack árnyalatával. Alkosson egyedi hangsúlyokat a két szín használatával. Vigyen fel Bronzos Fénypúdert az arccsontra és a dekoltázsra.
 9. Emelje ki ajkait a külső kontúrok megrajzolásával Kiegyenlítő szájkontúrceruza segítségével, majd körvonalazza és töltse ki a Szájkontúrceruza 02 ámbrafa árnyalatával. Végezetül koronázza meg sminkjét a 03 rózsa színű Folyékony Fényrúzzsal.
 
 

Karim

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Sminklemosó - kétfázisú

2019.02.15. 15:33

Fedezze fel új Sminklemosónkat!

 SminklemosóA Dr. Hauschka arcápolási termékek egy új taggal bővültek – Kétfázisú Sminklemosó.

Finoman és alaposan tisztít, a vízálló sminket is eltávolítja.

 

 

A sminklemosó gyengéden és megbízhatóan tisztítja a szem területének érzékeny bőrét, a vízhatlan sminktől is megszabadít. Egyidejűleg a bőrt is ápolja könnyű, gyorsan felszívódó olajokkal, így kellemesen tiszta és rugalmas bőr érzetet alakít ki.
A receptúrában lévő értékes rózsavíz, a tápláló szemvidítófű és az édeskömény kivonata harmonizálja és megnyugtatja a szem környékének különösen finom és érzékeny bőrét. A prémium minőségű szezám- és napraforgóolaj ápolják a szempillákat és a szemöldököt, valamint segítenek megőrizni a bőr természetes hidrolipid rétegét, ezzel nyugodt, kisimult érzetet adnak a bőrnek.  A két fázis együttesen, megbízhatóan tisztítja a szem kényes környékét, a vízben oldódó és vízálló sminktől egyaránt.

A sminklemosó kiváló tolerálhatóságát szemészeti és dermatológiai vizsgálatok igazolták.
Védje a hőtől és a fénytől.

Használat előtt rázza fel a sminklemosót, hogy a két fázis összekapcsolódhasson. Nedvesítsen át a lemosóval egy vattapamacsot, és óvatosan tisztítsa a területet belülről kifelé haladva, ha szükségét érzi, hagyja rövid ideig hatni. Alkalmazzon utána Dr. Hauschka Tisztító tejet, Mélytisztítót, majd Arctonikot.

Minden bőrállapot számára ideális a szemkörnyék finom bőrére.

 

Alkalmazása: Használat előtt rázza össze a Sminklemosót, hogy a két alkotórész elkeveredjen. Nedvesítsen be egy vattakorongot az emulzióval és finoman törölje át vele szemeit a belső saroktól a külső felé. Hagyja rajta egy rövid ideig, ha szükségét érzi. Folytassa az arctisztítást megszokott módon Dr. Hauschka termékekkel, hogy bőre minden szennyeződéstől és sminktől megtisztuljon.

Fontos alkotórészek: szemvidítófű (Euphrasia officinalis), édeskömény (Foeniculum vulgare), Damaszkuszi rózsa (Rosa damascene), szezám (Sesamum indicum) és napraforgó (Helianthus annuus).

 

 

Dr. Hauschka Sminklemosó

 

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

 

Készítsen minden-mentes szaloncukrot Totó konyhájában és vigyen haza az ajándék Dr. Hauschka és Sonett termékekből!
 
 
 
 
Kedves Olvasónk!
 
2016. december 17. szombat 10:00 től -17:00 ig bármikor csatlakozhat az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány által megrendezésre kerülő programhoz melynek címe:

Szaloncukrozós évzárás
 
 

Totó konyhája együttműködésével
- Márti segítségével megtanulja, hogy készítsüen szaloncukrot mindenmentesen
- 3 fajta mindenmentes, vegán szaloncukrot fognak készíteni
- összesen 10db-ot haza is lehet vinni, karácsonyi csomagolásban
- be lehet kapcsolódni bármikor, 10:00-17:00 között
- gyerekekkel is jöhet
- közben lesz lehetőség beszélgetni, csajos, családot, női egészséget érintő témákról is

 
 
 
 
 
 
 
Női Egészségért
 
 
 
 
Helyszín: Totó konyhája
Cím: 
Városmajor utca 18, Budapest, 1122
Időpont: 2016. december 17. (szombat) 10:00 - 17:00

Belépő: 2500 Ft, amely a helyszínen készpénzben fizetendő.
A Totó konyhája minden belépőből 500 Ft-ot felajánl az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány javára.


Regisztráció: kérjük, ITT a linket követve jelöld be ha jössz
 
 
 
Az első 25 résztvevő, aki feliratkozik a Dr. Hauschka vagy Sonett hírlevélre ajándék Dr. Hauschka és Sonett terméket kap ajándékba!
 
 
Sonett mosogatószer citrom

A cukorból, növényi keményítőből származó cukor felületaktív anyag, valamint a kókuszolajból és kén-oxidból származó kókuszzsír-alkoholszulfát egymás tisztító hatását felerősítve, a szappanokéhoz mérhető tisztító erővel rendelkezik.  Előnye a szappanokhoz képest, hogy hatékonyságát a vízkeménység nem befolyásolja. 
 
 
Dr. Hauschka színezett nappali krém

Finom színezés, kiegyenlítő ápolás: a Színezett arcápoló krém mindkét tulajdonságot egyesíti. A könnyű, áttetsző tónus friss megjelenést kölcsönöz az arcnak. Az olajos és vizes növénykivonatok kombinációja kiegyenlítően hat a bőr zsír- és víztartalmára, bőrt tápláló alkotórészei következtében minden bőrállapotnál alkalmazható.
 
 
 
A Dr. Hauschka készítmények 100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak. 
 
 
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

 

 
 
Kedves Olvasónk!

Október 26. szerdán 18:00 tól minden kedves érdeklődőt szeretettel vár az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány a Sütés Főzés mindenmentesen, Endosegítő klubesten. 

A vendégelőadó: dr. Andrási Nóra gasztroblogger - tippek Nóri mindenmentes konyhájából
 
 
 
 
 
"Mindig hobbim volt a főzés, de mióta megtanultam, mennyit számít a megfelelő étkezés, szenvedélyemmé vált. Nem hiszek a lehetetlenben, így a cukor- liszt- és tojásmentes sütemény, a szénhidrátszegény és gluténmentes panír, vagy a tej-, tojás-, és cukormentes fagylalt számomra nem akadály, hanem egy izgalmas találós kérdés."
 
 
 
Helyszín: MagNet Magyar Közösségi Bank
Cím: Budapest, Andrássy út 98, 1062
Időpont: 2016. október 26. (szerda) 18:00 - 20:00

Az Alapítványt 500 Ft-os adománnyal lehet támogatni a helyszínen.

A részvételhez regisztráció szükséges. Kérlek, hogy részvételi szándékodat jelezd az endosegito@endosegito.hu e-mailen.
 
 
 
Minden kedves vendéget Sonett - természetes mosó-és tisztítószer termékekkel ajándékozunk meg! 
 
 
 
 
Minden felhasznált összetevő 100 %-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak.
 
Az Endosegítő Klubesten, olyan témákról beszélgethetünk kötetlenül, amelyek az endometriózissal és az abból való gyógyulási lehetőségekkel kapcsolatosak. Az egyes alkalmakra vendégelőadókat, beszélgetőpartnereket is hív, akik egy-egy téma szakértői, így lehetőség van meghallgatni őket, kérdezni tőlük és velük együtt körbejárni az adott témát.
 
 
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány rendezvénysorozatot szervez a Dr. Hauschka kozmetikumok és a Sonett mosó- és tisztítószerek forgalmazójának támogatásával. 

Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Levendula álom

2016.09.23. 10:33
Az előző évek limitált kiadású sikerdarabjai újra kaphatók! Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin


Kedves Olvasónk


Mindannyian tapasztalhatjuk, hogy temérdek mosószeren és tisztítószeren szerepelnek a következő szavak: „öko”, „eco”, „bio”, „környezetbarát”, „földbartát” és „ecological” de ez sok esetben megtévesztő lehet a fogyasztó szempontjából.

A hagyományos mosószereknek bizonyos összetevői (felületaktív anyag, vízlágyító, fehérítő, illatanyag) környezeti és egészségügyi problémákat is okozhatnak közvetlenül és a szennyvízbe kerülő káros összetevők közvetve, amikor belefolyik a környezetünkben található tiszta, élővízbe.

A környezet védelmi kutatások eredménye sokunkat ösztönöz arra, hogy minél kevesebb környezet szennyező terméket alkalmazzunk mindennapos tevékenységeink során bár ezek a termékek sokszor magasabb árkategóriába sorolhatóak. 

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mi alapján tudjuk megkülönböztetni az igazán környezet és bőrbarát termékeket azoktól, amelyeket egyébként a gyártó cég definiál „öko”, „környezetbarát” vagy „bio”-nak.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete a termék címkék és gyártó cégek honlapján található információk alapján készített egy felmérést 20 különböző magát „öko”-nak mondó mosószerrel, hogy betekintést nyerhessünk, mennyivel környezetkímélőbbek az „öko” mosószerek a hagyományos mosószerekhez képest.

Nagy segítséget nyújt a felhasználók számára (vegyi áru összetevőket nem kötelező olyan szigorúan részletezni, mint az élelmiszeráru összetevőket) a terméken található független minősítő szervezetek által kiadott minősítő címke. A 20 kiválasztott mosószer, ezen minősítéseknek alapján lettek pontozva. Ha egy termék nem rendelkezik független minősítési ökocímkével, akkor az automatikusan az utolsó helyre került. Azok, amelyek egy független minősítéssel rendelkeznek azok nem kaptak plusz pontot, de ha egynél több minősítéssel rendelkezik az adott termék, akkor azért plusz pont járt. 

A minősítést jelölő ökocímke „egy-egy konkrét termék fenntarthatósági jellemzőit tanúsítják, biztosítva a fogyasztó számára azt, hogy ezeket a jellemzőket független szervezet megvizsgálta, ellenőrizte és rendben lévőnek találta és ez a fogyasztó számára többet mond, mint egy gyártói ígéret.”

A 20 mosószerből mindössze 8 termék rendelkezett független ökominősítéssel és ebből 4 termék rendelkezett egynél több független minősítéssel (minden termék 20 pontról indult, ha ökominősítése van). Előnynek tekinthető független állatvédelmi védjegy meglétéért (1 pont), biominősített alapanyagok használatáért (1 pont) és egynél több független minősítésű ökocímkéért (3 pont). Független ökocímkével nem rendelkező termékek pont levonással jártak (-10 pont).

Sonett folyékony color mosószer *                                                        (25 pont)

Almacabio folyékony mosószer *                                                          (24 pont)

AlmaWin Öko folyékony mosószer konc. színes *                              (24 pont)

SODASAN BIO folyékony mosószer színes                                        (24 pont)

Ecos Baby Bio kókuszolaj alapú folyékony gyermekmosószer *   (23 pont)

AlmaWin Öko folyékony mosódiós vasaláskönnyítős mosószer     (22 pont)

Citromax Prémium Univerzális bio folyékony mosószer                (21 pont)

LiNa Color folyékony mosószer, levendula                                         (20 pont)


*Egynél több minősítéssel rendelkező termékek

 

ONLINE VÁSÁRLÁS – „Olyan online helyen érdemes vásárolni, ahol a termék címkéje, csomagolása minden oldalról elolvasható, így az esetleges független minősítés is jól látható. Ajánlatos odafigyelni arra is, hogy a tanúsításokat nem márkák vagy termékcsaládok kapják, hanem egyes termékek. Összességében látható, hogy a bio/öko jelölés önmagában kevés, viszont az ökocímkével ellátott termékek kevésbé terhelik a környezetet, és jobb esetben kifejezetten káros anyagot sem tartalmaznak. Alaposan böngésszük át a címkét, keressük a magasabb minőséget garantáló, független ökocimkéket, mert csak így lehetünk biztosabbak abban, hogy valóban környezetkímlébb termékeket kapunk a pénzünkért.„

Forrás: Tudatos Vásárló Egyesület

0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Csodálatos visszatérés

2016.06.23. 14:29

Az előző évek limitált kiadású sikerdarabjai még mindig kaphatók!

Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Új, zöld szemceruza

2016.05.13. 13:29

Kedves Vásárlónk!

Örömmel értesítjük, hogy a mai naptól kezdve elérhető nálunk a Dr. Hauschka dekor termékcsaládból az ÚJ 09-es Szemceruza zöld színben.

Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Kedves Olvasónk!   

Örömmel értesítjük, hogy hazánkban is elérhetővé vált a Dr. Hauschka MED termékcsalád legújabb tagja a Med Potentilla krém. 

Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Natura Admin

Tegye teljessé Dr. Hauschka arcápolás és dekor kollekcióját a kozmetikai és smink készítményeink professzionális használatát és tárolását elosegíteni hivatott kiegészíto eszközökkel!

Tovább...

Gyógynövények, illóolajok

2013.09.08. 19:47
Köszönjük Violának (Vesta International Kft. Faith in Nature termékek importőre) Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Ferenc Reischig
Alfadrogéria biokozmetikum webáruház jogosult a Felhasználóbarát Honlap cím viselésére Tovább...
0 Hozzászólás | Posted | Írta: Ferenc Reischig

A Demeter minősítésű natúrkozmetikumokról, az általuk képviselt nemzetközi biomárkáról biztosan hallott már, de lehet, hogy a minősítés pontos jelentését, hogy mit takar és, hogy mit képvisel a világ több mint 50 országában, még nem ismeri.

Tovább...

1 - 20 termék, Összesen:120

Csökkenő irány beállítása
oldalanként
Oldal:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5